Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Etherische oliën Er zijn 147 artikelen

Etherische oliën

In eerste instantie onmisbaar: er is geen goede aromatherapie als de grondstof - de natuurlijke etherische olie - twijfelachtig is. Of haar samenstelling onthouden is van bepaalde moleculen of, integendeel, ze moleculen bevat die volledig vreemd zijn aan haar natuur.

Door onze anciënniteit en onze ervaring, garanderen wij alle productiefases.

Hogerop, de landbouwbedrijven die ons voorzien werken artisanaal: door hun grootte, over het algemeen klein, en door hun cultuurmethode die waakzaam is voor het respect van de plant.

De distillatieprocedure respecteert de regels volgens de kunst: elke distillatie wordt tot een goed einde gebracht om een volledige etherische olie te verkrijgen. Op dezelfde wijze is de etherische olie niet « gerectificeerd » na de distillatie (gefalsifieerd door bepaalde toevoegingen). 

Onze essences en etherische oliën zijn conform met de criteria van de moderne aromatherapie: zuiver, natuurlijk, chemisch gedefinieerd en « bio ». « Chemisch gedefinieerd » betekent dat elke botanische soort gedefinieerd is, evenals elke moleculaire samenstelling, op basis van een analyse dat chromatografie in gasfase wordt genoemd.

Onze exclusieve merken:
BIOFLORE, onze parel en bio etherische olie gamma, gecontroleerd door Certisys;
ECOMAIL, etherische olie gamma, van wild plukken of van traditionele artisanale cultuur.