Aromatheken en sets

  Aromatische vakantieset

  Een handig tasje met de etherische oliën die je niet mag missen op reis of op vakantie!

  Read more


  De etherische olie van bio tea tree - Melaleuca alternifolia - is onvermijdelijk: u gebruikt het puur, als wondhelend middel, om de open wonde te desinfecteren. Indien nodig, kan men het ook puur gebruiken om een spruw of een huidmycose (zwemmerseczeem) te verzorgen. 

  De etherische olie van bio spijklavendel - Lavandula latifolia spica - wordt zuiver aangebracht op brandwonden om onmiddellijk de pijn te verzachten- op dezelfde manier zal ze de irritaties en de pijnen door giftige dierenbeten, gaande van vlooien tot kwallen of kleine schorpioenen, verzachten. En aangezien een afkoeling altijd mogelijk is, zelfs in de zomer, breng enkele druppels aan op de plexus solaris en adem diep het aroma in in uw handpalmen. 

  De etherische olie van bio kruidnagel - Eugenia caryophyllus - is ongetwijfeld gemakkelijker te gebruiken dan die van oregano of kaneel wanneer men zich wil beschermen tegen bacteriën en ongewenste parasieten. Enkele dagen voor vertrek, zal het toevoegen van een druppel etherische olie bij elke maaltijd bijdragen tot het verbeteren van uw vitaliteit en capaciteit van zelfverdediging. Op vakantie helpt ze u snel de ongemakken van een eventuele turista te boven te komen.

  De synergie Pare-Bleus is gebaseerd op de zeer kostbare en sterke etherische olie van bio helichrysum van Corsica. Opmerkelijk kenmerk: deze laatste vertegenwoordigt 15 % in de samenstelling- ze verleent aan de synergie een bijzondere overtuigende werking.
  De synergie is geschikt voor "blauwe plekken" en diverse trauma's van het bewegingsapparaat, zoals verstuikingen, verrekkingen, blauwe plekken, builen. De spieren die pijnlijk worden door te wandelen, zullen haar verzachtende werking appreciëren. MH Arnica montana *, HE Helichrysum italicum *, Pogostemon cablin *, Mentha piperita *. * Gecontroleerd BE-BIO-01.

  De synergie Arômes de Légèreté herstelt de harmonie van de spijsvertering wanneer deze werd geschaad door de nieuwe omgeving van de reiziger. Ze neemt in het bijzonder deel aan een snelle ontgifting van het organisme. Indien nodig, frictioneer, tot 3 keer per dag, 6 druppels op de buik. Inwendig gebruik kan de frictie vervangen of vervolledigen: 2 druppels, 3 keer per dag, zuiver of verdund volgens smaak. Basiliek*, rozemarijn verbenone*, citroen*, pepermunt*, jeneverbes*, kardamon*, lavas*, koriander*, karwij*. * Gecontroleerd BE-BIO-01.

  De spray Vade Retro is afgeleid van de zuivere synergie met dezelfde naam. De samenstelling is verdund in zeer fijne bio druivenpitolie. Aangebracht op de huid, is er geen enkel vettig gevoel waarneembaar. 
  De spray is zeer doeltreffend om verschillende soorten insecten af te stoten en dit overal ter wereld. De werking is eerder gebaseerd op een complexe synergie dan de sterke toets van citronella te benadrukken. Alleen uitwendig gebruik.
  Verstuiven op de blootgestelde delen van de huid. Het product uitsmeren om het eerder goed te verspreiden dan te overdoseren. Eucalyptus citriodora*, Cymbopogon martinii*, Pelargonium asperum*, Eugenia caryophyllus*, Mentha piperita*, Cedrus atlantica*, Citrus sinensis*. Plantaardige olie van Vitis vinifera*. * Gecontroleerd Certisys BE-BIO-01 

  Algemene voorzorgsmaatregel: behalve tea tree, mag geen enkele referentie gebruikt worden door zwangere vrouwen.

  Referentie
  HETV

  Welzijn
  blauwe plekken en builen
  buikpijn
  insectenbeten en beten van zeedieren
  insectenwerend middel
  moeilijke spijsvertering
  spierpijnen

  Commentaar

  0 Reviews

  U spreekt het beste over onze producten!