Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Hydrolaat van bio Cipres

promotie

Certisys

Dit hydrolaat is gekend voor haar ontzwellende en afslankende kwaliteiten. Het is nuttig om de bloedsomloop te verbeteren en is ook een zeer goed tonicum voor het gezicht en de hoofdhuid.

Meer details ...

promotie -30%

3,18 €

plaats van 4,55 €

Beschikbaarheid En Stock

Cupressus sempervirens
Hydrolaat afkomstig van de biologische landbouw - gecontroleerd door Certisys

Het hydrolaat van cipres, gebruikt als gezichtslotion, versterkt de weefsels, oefent een adstringerend effect uit en is nuttig tegen gedilateerde poriën.
Men gebruikt het als haarlotion als tonicum voor de hoofdhuid.
Het wordt aangebracht op het gezicht maar ook op alle delen van de huid waar het betrekking op heeft, het is van groot belang als stimulerend middel voor de veneuze en lymfatische circulatie.

Het wordt gebruikt als ingrediënt van de vloeistoffase in de bereiding van crèmes of gels voor de vette huid, gedilateerde poriën, alsook voor haar ontzwellende en afslankende krachten.

Inwendig gebruik: veneus en lymfatisch tonicum- draineert de nieren en het volledige urinesysteem. In de vorige gevallen wordt het perfect gecombineerd met het hydrolaat van jeneverbes. 
Voor dezelfde gelegenheid zal men voordeel trekken uit de psycho-emotionele impact van deze boom, indrukwekkend door haar loodrechte stand: brengt innerlijke kracht, rustige aanvaarding, weigering zich te laten gaan in de morele ondergang…. 

  • Bio certifié
    • Oui

29 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :