Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Hydrolaat van bio Roomse Kamille

Certisys

Met haar honingachtige geur is het hydrolaat van bio roomse kamille één van de meest veelzijdige hydrolaten. Verzacht vooral de gevoelige, geïrriteerde of allergische huid, personen met couperose, eczeem, psoriasis of netelroos. Ideaal in de huisgemaakte make-up reinigers kalmeert dit hydrolaat de vermoeide ogen. Verzacht roodheid van babybilletjes. Haar bloemenparfum ontspant.

Meer details ...

4,71 €

Beschikbaarheid En Stock

Chamaemelum nobilis 
Hydrolaat afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd door BE-BIO-01
Afkomst: Frankrijk
Zoals alle hydrolaten van het merk Bioflore, bevat dit product geen bewaarmiddel en werd eenvoudigweg micro gefilterd.
Hydrolaat van graad 1: 1 kg van de plant voor 1 liter hydrolaat.
Het olfactorisch resultaat is aangenaam en zeer voelbaar.
De kwaliteit "graad 1" staat een langere conservering toe.

Dit hydrolaat is bestemd voor de gevoelige huid, de geïrriteerde zie allergische huid, personen met couperose, eczeem, psoriasis of netelroos. 

Het zal de gezwollen huid, als gevolg van insectenbeten, verzachten.

Men gebruikt het op een kompres voor geïrriteerde ogen: op dit vlak heeft het een actiever vermogen dan het hydrolaat van korenbloem. Denk eraan de ogen gesloten te houden.
Zeer specifiek voor de verzorging van baby's en jonge kinderen- het kan gebruikt worden in de vorm van een spray voor de verzachting van de pijn bij het uitkomen van de tandjes.
Denk eraan het te gebruiken in bad: zitbad, babybadje- in het bijzonder voor anale irritaties en geslachtsorganen. 

Talrijke associaties met natuurlijke producten die identieke verzachtende kwaliteiten vertonen zijn mogelijk: aloë gel, oliemaceraat van calendula, plantaardige vierge zoete amandelolie van de eerste persing en bio….

Voor een masker om er "goed uit te zien" en dat alles verzacht, combineren met witte klei.

Bij inwendig gebruik vergemakkelijkt dit hydrolaat de vertering en verzacht het de spijsverteringswegen. Ze zal zeer gewaardeerd worden door de gevoelige magen- in dit geval, denk eraan het te combineren met eerder een alkaline mineraalwater.

Energetische vermogens: de kwaliteiten van dit hydrolaat zijn nauw verwant met die van de etherische olie met dezelfde naam. Rooms kamille verzacht de emotionaliteit, toch zonder haar te verzwakken, zodat alleen haar positieve dimensie blijft bestaan, vrij van alle agressiviteit, bezorgdheid of angstgevoel.

  • Bio certifié
    • Oui

29 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :