Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Hydrolaat van bio Roos

Certisys

Het hydrolaat van Roos is het bio tonicum bij uitstek met de geur van een rozentuin, dat een glans geeft aan de doffe huid! Als gezichtslotion: ontsmettend, antirimpel, stimuleert de futloze huid... wat een veelzijdigheid! Doet de huid herleven en stralen!

Meer details ...

7,02 €

Beschikbaarheid En Stock

Rosa damascena 

Afkomstig uit Bulgarije

Hydrolaat afkomstig van de biologische landbouw, gecontroleerd door Certisys

Hydrolaat van destillatie met bronwater - 100 % natuurlijk 

Gemiddeld pH 4,2
Goede stabiliteit, ongeveer 2 jaar
Geur redelijk aansluitend bij die van de etherische olie


Als gezichtslotion: ontsmettend, antirimpel, stimuleert de futloze huid. Het is het hydrolaat bij uitstek dat een glans geeft aan de doffe huid. Ze regulariseert de bloedcirculatie en helpt couperose te bestrijden.

Men kan het overwegen inwendig te gebruiken - door het te verdunnen in water zoals alle hydrolaten die daarvoor geschikt zijn - als emotionele regulator en stimulerend middel van de immuniteit, vooral wanneer de emotie en de immuniteit nauw verbonden zijn. Het hydrolaat van roos van Damas wordt zonder twijfel meer gebruikt dan de etherische olie van de zelfde plant. Ze uit een intens bloemige personaliteit, die liefde, harmonie, steun, euforie, zachtheid,... betekent. Rosa damascena is een voortreffelijk tegengif tegen neerslachtige gevoelens, droevigheid, woede, verbittering, angstgevoel en alle gevoelens die in het algemeen zijn gelinkt aan een emotionele terughouding, geen zelfvertrouwen hebben. Het hydrolaat komt niets tekort vergeleken met de etherische olie. Integendeel: de aromatische finesse versterkt haar krachten.  • Bio certifié
    • Oui

28 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :