Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Hydrolaat van bio Salie

Certisys

Het hydrolaat van bio Salie reguleert de transpiratie, brengt glans in donker of rood haar, werkt op de ontstekingen van het tandvlees. Eentje om niet zomaar te laten liggen!

Meer details ...

4,09 €

Beschikbaarheid En Stock

Salvia officinalis
hydrolaat afkomstig van de biologische landbouw, gecontroleerd door Certisys

Gemiddeld pH: 4
Krachtige grasgeur
Stabiel gedurende gemiddeld 2 jaar

Salie is van oudsher gekend om haar geneeskrachtige, zuiverende werking en werd ceremonieel geoogst. De geslachtsnaam 'Salvia' betekent 'heilzaam' en de Romeinen gaven haar de naam 'herba sacra' of 'heilig kruid'.

Als gezichtslotion: huid tonicum, stimuleert de futloze huid, afwisselend met het hydrolaat van rose of in een mengsel met deze laatste. Te gebruiken in een haarlotion ten voordele van de vette hoofdhuid.

Voeg het bij uw mineraalwater om een bloedzuiverende drank, tonisch voor de bloedsomloop en evenwichtig voor het vrouwelijke hormonensysteem. In dit laatste geval kan het gecombineerd worden met het hydrolaat van munt.

Salie heeft een bestanddeel dat helpt zich te beheersen wat haar dubbel zo interessant maakt wanneer men zich wil ontdoen van compulsieve houdingen op voedingsgebied. En dus om gewicht te verliezen. In deze context, kan u het combineren met het hydrolaat van jeneverbes, die een zuiverende werking heeft.

  • Bio certifié
    • Oui

29 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :