Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Hydrolaat van bio Bergbonenkruid

Certisys

Het hydrolaat van bio Bergbonenkruid heeft een algemeen sterk ontsmettende, antivirale, antibacteriële en antischimmelwerking bij luchtweginfecties. Sterk ontsmettende werking bij blaasontsteking, versterkt de maagwerking, helpt zweten. Tonicum voor langdurig zieken. Ontsmettende gorgeldrank voor mond- en keelholte.

Meer details ...

4,55 €

Beschikbaarheid En Stock

Satureia montana
Hydrolaat verkregen van de biologische landbouw - controle Certisys

Voeg dit hydrolaat toe aan mineraal water - 2 à 3 soeplepels in 1,5 liter water - om een drank te bekomen die in staat is uw natuurlijke immuniteit te ondersteunen op verschillende niveaus: ademhaling, spijsvertering, genito-urinair stelsel,… Op dezelfde manier zal u eveneens kunnen genieten van haar stimulerende en afrodisiacische werking. Denk eraan het te gebruiken als gorgeldrank (het is niet nodig het te verdunnen) om infecties van de mond en de keel te bestrijden.
Bergbonenkruid, dat is zuivere energie. Ze is ideaal wanneer asthenie u overmeestert en defaitistische gewoontes uit het verleden u ter plaatse verlamt. Gebruik het alleen, of samen met het hydrolaat van rozemarijn verbenon.
Met het hydrolaat van rode tijm, is het hydrolaat van bergbonenkruid de basis van een beschermende, warme, vitale energie verlenende drank. Men zou zelfs kunnen zeggen: een "oerenergie".
Bij het naderen van, en tijdens de winter, is het de zomerwarmte die u rijkelijk wordt gegeven.


Ons advies
Mooi voorbeeld van een aromatische plant dat een sterke etherische olie produceert, voorzichtig te gebruiken. Het gebruik van haar hydrolaat daarentegen vereist geen bijzondere voorzorgen, wat niet verhindert dat ze uitstekend functioneert. Eens u het geproefd heeft, kan u niet meer zonder!

  • Bio certifié
    • Oui

28 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :