Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Hydrolaat van bio Geranium rosat bourbon

Certisys

Als een tonische lotion voor het gezicht werkt dit hydrolaat van bio Geranium rosat bourbon zuiverend, stimulerend, helend. Bevordert de herstructurering van de huid. Het hydrolaat is evenwichtig en adaptogeen; het is geschikt voor alle huidtypes.

Meer details ...

5,66 €

Beschikbaarheid En Stock

Pelargonium asperum, cv Bourbon 

hydrolaat afkomstig van de biologische landbouw, gecontroleerd door Certisys-be

Afkomst: Madagaskar

Gemiddelde pH: 5Als tonische gezichtslotion: zuiverend, stimulerend, helend. Bevordert de huidherstructurering (te gebruiken in een mengeling of afwisselend met het hydrolaat van rozemarijn verbenone). Het is een interessante variant van het hydrolaat van roos, voor een "stralend" effect.
Als verstuiver werkt dit hydrolaat verzachtend en verfrissend : bij zonnebrand, insectenbeten, ... "wanneer het warm en rood is" : roodheid, couperose, acné, rosaceae, allerlei huidirritaties. Associatie mogelijk met het hydrolaat van cisteroos.


Bij uw mineraalwater: drank met een aangename smaak, geschikt voor de liefhebbers van zoetigheid, bevordert het pancreatische evenwicht. Geranium, dat is de roos zonder overdreven sentimentaliteit. Deze plant met donzige bladeren, dicht bij de aarde, geeft ons haar zachte, geduldige en afremmende kwaliteiten. 


Ons adviesDe roos zonder haar flamboyante personaliteit. Eerder het blad dan de bloem. De roos fascineert terwijl de geranium rosat een modest is dat zich in u interesseert. Maak kennis met haar om het te begrijpen!  • Bio certifié
    • Oui

29 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :