Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Hydrolaat van bio Laurier

Certisys

Het hydrolaat van Laurier is uw referentie voor een goede mondhygiëne! Bevordert de spijsvertering, vermindert opgeblazen gevoel en stimuleert het bloed- en lymfesysteem.

Meer details ...

4,63 €

Beschikbaarheid En Stock

Laurus nobilis 
Biologische landbouw, gecontroleerd door Certisys-be

Gemiddeld pH 5
Warme, gekruide, genuanceerde geur
Max. 1 jaar stabiel, regelmatig na te kijken.

Zowel de Romeinen als de Grieken beschouwden de laurier als een heilige boom. Het omkransen van het hoofd van de veldheren met gevlochten laurierbladeren, stond symbool voor het zich zuiveren van het bloedvergieten. Mettertijd werd de lauwerkrans symbool van overwinning, onderscheiding en vrede. 

Als gezichtslotion is dit hydrolaat geschikt om de gemengde tot vette huid gezond te maken. Het is een goed alternatief voor het hydrolaat van tea tree, niet zo gemakkelijk om te vinden tenzij het gemengd is met alcohol. Weet dat tea tree van ver komt! Het zal u helpen, als mondwater, gorgeldrank of puur, om de mond (mondzweertjes, tandverzorging) en keel gezond te maken. Bij inwendig gebruik: verdund in water, het zal de immuniteit versterken- gebruik het bijvoorbeeld afwisselend met het bonenkruid.

De energie van de laurier: zich bewust zijn van een objectief en zich eraan houden, alle obstakels uit de weg ruimen om het te bereiken en, met deze doelstelling, al uw potentieel van actie en emotie vrijlaten...

Snel recept
Doe in een leeg flesje van 100 ml onze synergie Energétique Cheveux (wat overeenkomt met 60 druppels). Bedek bijna volledig het hydrolaat van laurier. Voeg in het flesje het equivalent van een kleine hazelnoot aloë vera gel. Sluit het flesje en schud. Altijd goed schudden met het flesje vòòr elke toepassing van deze lotion op de hoofdhuid.    

  • Bio certifié
    • Oui

29 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :