Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Hydrolaat van bio Tijm thujanol

Certisys

Het hydrolaat van bio Tijm thujanol heeft een sterke antibacteriële, antivirale en antischimmelwerking. Inzetten bij parasitaire darminfecties, ook tropische infecties. Dit hydrolaat is een tonicum om het zenuwstelsel in evenwicht te brengen en voor de opbouw van weerstand.

Meer details ...

4,09 €

Beschikbaarheid En Stock

Thymus vulgaris thujanoliferum
hydrolaat afkomstig van de biologische landbouw, gecontroleerd door Certisys

Gemiddeld pH 4,7
Lichte bloemengeur
Stabiel gedurende 3 jaar


De etherische olie van thujanol tijm is zeer gevraagd maar de plant is broos, weinig productief en de belangstelling die ze opwekt riskeert haar ernstige schade te berokkenen. Gelukkig staat de stoomdistillatie toe, zelfs als de etherische olie zeldzaam is, een hydrolaat met opmerkelijke hoeveelheden te produceren.
Men gebruikt het hydrolaat van thujanol tijm inwendig voor haar intens immunostimulerend vermogen, haar regenererende werking van de lever en haar opwarmend vermogen ten dienste van de trage bloedcirculatie (gevoel van kouwelijkheid).
De thujanol tijm, minder strikt verbonden aan de aarde dan de thymol tijm, is vooral een neurotonicum dat een duidelijke steun geeft aan de decompenserende zenuwstelsels. Op dit vlak gaat het over het hydrolaat waarvan de werking vergelijkbaar is met de neurotonische etherische oliën, vooral marjolein.
Gebruik: 2 à 3 soeplepels toevoegen aan één liter water, drinken tijdens de dag. Een kuur van twee weken. Preciezer: een koffielepel in een glas warm water. Om de immuniteit ter hoogte van de keel te ondersteunen, denk aan de zuivere gorgeldrank van het aromatische hydrolaat, of verstuif het zuivere aromatische hydrolaat in de keelholte.

Uitwendig reinigt dit hydrolaat elke geladen huid dat op een gebrek van excretie wijst.

 • Bio certifié
  • Oui
 • Fysiologische impact
  • Neurotonisch
 • Emotionele impact
  • Een emotioneel evenwicht ontwikkelen
 • Aromatische identiteit
  • Karakter van het gras

29 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :