En Stock

Hydrolaat van bio Tijm thujanol

€ 4,95
Tax included
Het hydrolaat van bio Tijm thujanol heeft een sterke antibacteriële, antivirale en antischimmelwerking. Inzetten bij parasitaire darminfecties, ook tropische infecties. Dit hydrolaat is een tonicum om het zenuwstelsel in evenwicht te brengen en voor de opbouw van weerstand. More info
Inhoud
Add to wishlist
Description

Thymus vulgaris thujanoliferum
hydrolaat afkomstig van de biologische landbouw, gecontroleerd door Certisys

Gemiddeld pH 4,7
Lichte bloemengeur
Stabiel gedurende 3 jaar


De etherische olie van thujanol tijm is zeer gevraagd maar de plant is broos, weinig productief en de belangstelling die ze opwekt riskeert haar ernstige schade te berokkenen. Gelukkig staat de stoomdistillatie toe, zelfs als de etherische olie zeldzaam is, een hydrolaat met opmerkelijke hoeveelheden te produceren.
Men gebruikt het hydrolaat van thujanol tijm inwendig voor haar intens immunostimulerend vermogen, haar regenererende werking van de lever en haar opwarmend vermogen ten dienste van de trage bloedcirculatie (gevoel van kouwelijkheid).
De thujanol tijm, minder strikt verbonden aan de aarde dan de thymol tijm, is vooral een neurotonicum dat een duidelijke steun geeft aan de decompenserende zenuwstelsels. Op dit vlak gaat het over het hydrolaat waarvan de werking vergelijkbaar is met de neurotonische etherische oliën, vooral marjolein.
Gebruik: 2 à 3 soeplepels toevoegen aan één liter water, drinken tijdens de dag. Een kuur van twee weken. Preciezer: een koffielepel in een glas warm water. Om de immuniteit ter hoogte van de keel te ondersteunen, denk aan de zuivere gorgeldrank van het aromatische hydrolaat, of verstuif het zuivere aromatische hydrolaat in de keelholte.

Uitwendig reinigt dit hydrolaat elke geladen huid dat op een gebrek van excretie wijst.

9716 Items
Bioflore
HATHVUTJ200
2011-11-03
Welzijn
ademhaling
algemene tonus
immuniteit
keelpijn
mond- en tandhygiëne
verkoudheid en lopende neus
winteraandoeningen
Fysiologische impact
Neurotonisch
Gezicht
mee-eters en grote poriën
oneffenheden
Emotionele impact
Een emotioneel evenwicht ontwikkelen
Aromatische identiteit
Karakter van het gras
Huidtype
huid met neiging tot acne
vette huid

Specific References

Reviews

No customer reviews for the moment.

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Write your review

Hydrolaat van bio Tijm thujanol

Het hydrolaat van bio Tijm thujanol heeft een sterke antibacteriële, antivirale en antischimmelwerking. Inzetten bij parasitaire darminfecties, ook tropische infecties. Dit hydrolaat is een tonicum om het zenuwstelsel in evenwicht te brengen en voor de opbouw van weerstand.

Write your review