En Stock

PROMO Citroenmelisse bio hydrolaat - DLUO 11/2020

Bewaar 50%
€ 3,45
Inclusief belasting
Het hydrolaat van bio Citroenmelisse heeft gelijkaardige eigenschappen als het hydrolaat van bio Citroenverbena. Het is een uitstekend antioxidant en ontstekingsremmer, geschikt voor de geïrriteerde huid, of eczema. Kalmeert direct elke huidaandoening: spuit op de aandoening met een verstuiver. Wordt gebruikt in de anti-aging cosmetica. Meer weten
Inhoud
Toevoegen aan verlanglijstje
Beschrijving

Melissa officinalis

Hydrolaat van distillatie met bronwater, bio gecontroleerd door BE-BIO-01


Gemiddeld pH 5
Zachte bloemengeur in vergelijking met de etherische olie en de plant zelf. Stabiel gedurende 2 jaar.

Citroenmelisse (de echte, niet verhandeld) produceert een etherische olie dat zeldzaam en kostbaar is, dus duur is wanneer het puur is. Wij stellen haar eveneens voor onder een verdunde vorm. 

Het hydrolaat is een andere vorm van economisch gebruik. De reukboodschap blijft intact: licht, vrolijk, men zou zelfs "teder" kunnen zeggen. 
U kan dit hydrolaat gebruiken als tonische gezichtslotion: ze zal u verzachtende en anti-inflammatoire krachten brengen. Men gebruikt het dus voor dezelfde indicaties van de hydrolaten van rooms kamille en korenbloem. Bovendien brengt het hydrolaat van citroenmellise haar karakteristieke welriekende citroengeur mee.
Voor een inwendig gebruik is het aangenaam het te mengen met water en zich onder te dompelen in haar verzachtende krachten en - volgens de meeste populaire tradities - haar opbeurende krachten voor de emotionele lijdende harten. Dit hydrolaat helpt bij ochtendmisselijkheid, ook tijdens de zwangerschap en werkt licht vochtafdrijvend.
Tot slot, zal het hydrolaat helpen de koorts weg te nemen, wat een expressie van een algemene eigenschap van de aldehyden is. Dit is vooral interessant voor kinderen. Bij inwendig gebruik, een koffielepel hydrolaat in een glas water- bij uitwendig gebruik, met kompressen die de eindeloze zachtheid van deze plant overbrengen.

Ons advies
De citroenmelisse, zowel in etherische olie als in aromatische olie, heeft een "tedere personaliteit", communiceert haar genot en haar bruisend karakter aan zij die het nodig hebben.

23 Items
Bioflore
HAMEOF200
2012-03-01
Bio gecertificeerd
Ja
Welzijn
algemene tonus
angst en paniek
drainage
hoofdpijn
moeilijke spijsvertering
seizoensallergie
stress
winteraandoeningen
Gezicht
gevoeligheden
rimpels en kraaienpootjes
roodheid
stevigheidsverlies
Huidtype
doffe huid
droge huid
gemengde huid
gevoelige huid
huid met neiging tot acne
rijpe huid
vermoeide huid
vette huid
Lichaam
cellulitis

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Write your review

PROMO Citroenmelisse bio hydrolaat - DLUO 11/2020

Het hydrolaat van bio Citroenmelisse heeft gelijkaardige eigenschappen als het hydrolaat van bio Citroenverbena. Het is een uitstekend antioxidant en ontstekingsremmer, geschikt voor de geïrriteerde huid, of eczema. Kalmeert direct elke huidaandoening: spuit op de aandoening met een verstuiver. Wordt gebruikt in de anti-aging cosmetica.

Write your review