Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Hydrolaat van bio Helichrysum

Certisys

Als huidtonicum begunstigt het hydrolaat van bio helichrysum de regeneratie van de huid. Ze is geschikt voor de gevoelige, rijpe en verstopte huid. Helpt met de geleidelijke verdwijning van de ingegroeide haartjes.

Meer details ...

5,70 €

Beschikbaarheid En Stock

Helichrysum italicum
Hydrolaat afkomstig van de biologische landbouw, gecontroleerd door Certisys

Dit hydrolaat is verkregen uit de distillatie van de bloemen van de wilde helichrysum uit Italia. Daar de etherische olie van dezelfde afkomst waardevol en enigszins kostbaar is, is het hydrolaat een belangrijk alternatief. Hoewel goed verdund, vindt men er dezelfde actieve bestanddelen terug- de karakteristieke honinggeur brengt een aangename bevestiging.

Als tonisch huidlotion, dynamiseert het hydrolaat van helichrysum de bloedsomloop, verzacht de rode huidvlekken en helpt de personen die couperose hebben.
Bovenop deze basiseigenschap, verzacht ze de geïrriteerde en lijdende huid, of ze nu handelt om het branderig gevoel te verzachten of te helpen in geval van gevarieerde dermatoses.
Als huid tonicum begunstigt het hydrolaat van helichrysum de regeneratie van de huid.

Snel recept
Het is praktisch een decongestivum gel te bereiden voor de oogcontouren door een beetje xanthaangom in het hydrolaat te strooien. De handeling is gemakkelijk, snel en gebeurt op kamertemperatuur. Goed roeren om een homogene gel te bekomen.   

  • Bio certifié
    • Oui

28 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :