• Hydrolaat van Cipres bio
Hydrolaat van Cipres bio
En Stock

Hydrolaat van bio Cipres

€ 5,51
Tax included
Dit hydrolaat is gekend voor haar ontzwellende en afslankende kwaliteiten. Het is nuttig om de bloedsomloop te verbeteren en is ook een zeer goed tonicum voor het gezicht en de hoofdhuid. More info
Inhoud
Add to wishlist
Description

Cupressus sempervirens
Hydrolaat afkomstig van de biologische landbouw - gecontroleerd door Certisys

Het hydrolaat van cipres, gebruikt als gezichtslotion, versterkt de weefsels, oefent een adstringerend effect uit en is nuttig tegen gedilateerde poriën.
Men gebruikt het als haarlotion als tonicum voor de hoofdhuid.
Het wordt aangebracht op het gezicht maar ook op alle delen van de huid waar het betrekking op heeft, het is van groot belang als stimulerend middel voor de veneuze en lymfatische circulatie.

Het wordt gebruikt als ingrediënt van de vloeistoffase in de bereiding van crèmes of gels voor de vette huid, gedilateerde poriën, alsook voor haar ontzwellende en afslankende krachten.

Inwendig gebruik: veneus en lymfatisch tonicum- draineert de nieren en het volledige urinesysteem. In de vorige gevallen wordt het perfect gecombineerd met het hydrolaat van jeneverbes. 
Voor dezelfde gelegenheid zal men voordeel trekken uit de psycho-emotionele impact van deze boom, indrukwekkend door haar loodrechte stand: brengt innerlijke kracht, rustige aanvaarding, weigering zich te laten gaan in de morele ondergang…. 

9646 Items
Bioflore
HACUSEB200
2012-08-16
Welzijn
confiance en soi
drainage
hypersensibilité et émotivité
jambes lourdes
minceur
Cheveux
assainir le cuir chevelu
Type de cheveux
cheveux fatigués
cheveux gras
cuir chevelu sensible
Visage
cernes et poches sous les yeux
imperfections
points noirs et pores dilatés
rougeurs
Type de peau
peau grasse
peau mixte
peau sensible
peau à tendance acnéique
Corps
cellulite

Specific References

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Hydrolaat van bio Cipres

Dit hydrolaat is gekend voor haar ontzwellende en afslankende kwaliteiten. Het is nuttig om de bloedsomloop te verbeteren en is ook een zeer goed tonicum voor het gezicht en de hoofdhuid.

Write your review