En Stock

Hydrolaat van bio Wilde Wortel

€ 5,51
Tax included
Dit hydrolaat van bio wilde wortel kan u gebruiken als tonische lotion, het verzacht de gevoelige en geïrriteerde huiden. Het herstelt een zwakke lever-, gal- en nieuweling en verlaagt het cholesterolgehalte. More info
Inhoud
Add to wishlist
Description

Daucus carota ssp maximus


Hydrolaat verkregen door stoomdistillatie van de zaden
Hydrolaat afkomstig van de biologische landbouw, gecontroleerd BE-BIO-01

Gemiddeld pH 4
Zachte, warme aardegeurOdeur douce, chaude, de terre.
Stabiel, hoewel de geurintensiteit met de tijd kan verminderen. 

Het hydrolaat van wilde wortel uit de kwaliteiten van de etherische olie met dezelfde naam. Deze laatste is, op gebied van biochemie, vrij verschillend met de etherische olie van gecultiveerde wortel. Ze delen evenwel het essentiële van hun kenmerken.
Dit hydrolaat, gebruikt als tonische lotion, verzacht de geïrriteerde en gevoelige huiden. Op dit vlak is het interessant het te combineren met de hydrolaten van rooms kamille en citroenmelisse.
Het hydrolaat zal bijdragen tot het regenereren van de huiden: de lijdende huid, de gedevitaliseerde huid, de rijpe huid en de huid zonder glans. Met dezelfde intentie wordt het aangenaam gecombineerd met het hydrolaat van roos.

Indien u kiest om te experimenteren via inwendig gebruik, kan u rekenen op haar drainage werking. Ze neemt niet alleen deel aan de drainage van de lever, de galblaas en de nieren, maar ze stimuleert bovendien haar organen. Haar werkingsgebied maakt er een algemeen harmoniserend middel van waarvan de gevolgen tastbaar zijn tegen hoge bloeddruk, diabetes en cholesterol. Een combinatie met het hydrolaat van rozemarijn verbenen is zeker gunstig in deze context.

Op emotioneel vlak helpt ze een onzeker individu haar persoonlijkheid uit te drukken. De wortel, dat men laat doorschieten - dat is het minst wat men er van kan zeggen - , neemt plaats in!

Ons advies
Een vrij aangenaam aardachtig aroma dat ons doet denken aan de wortel die we allemaal kennen. Maar het hydrolaat mist echter geen lichtheid, wat ons herinnert dat het zaad van deze mooie schermbloemige werd gedistilleerd. Heb eveneens vertrouwen in de energie van een wilde authentieke plant. Een zeer aangename verrassing! En eveneens veel mogelijkheden op culinair vlak. 

9198 Items
Bioflore
HADACASB200
2013-02-09
Welzijn
détoxification
Visage
manque d'éclat
sensibilités
teint brouillé
Type de peau
peau fatiguée
peau mature
peau mixte
peau normale
peau sensible
peau sèche
peau terne

Specific References

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Hydrolaat van bio Wilde Wortel

Dit hydrolaat van bio wilde wortel kan u gebruiken als tonische lotion, het verzacht de gevoelige en geïrriteerde huiden. Het herstelt een zwakke lever-, gal- en nieuweling en verlaagt het cholesterolgehalte.

Write your review