Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Hydrolaat van bio Scharlei

Certisys

Het hydrolaat van bio Scharlei heeft een oestrogeen-like-effect en reguleert de hormonale cyclus bij waterretentie, menstruatiekrampen, opgezwollen gevoel, stemmingswisselingen. Reguleert warmte-opwellingen in de menopauze. Mild afrodisiacum.

Meer details ...

6,36 €

Beschikbaarheid En Stock

Salvia sclera
Hydrolaat afkomstig uit de biologische gecontroleerde landbouw - controle Be-Bio-01

Gemiddeld pH 5,6

Geur die doet denken aan « Earl Gray »
Stabiel gedurende 1 jaar of meer, redelijk eigenzinnig op dit vlak.

Het hydrolaat van de vrouw. Bij inwendig gebruik, voor alle problemen gelinkt aan het premenstrueel syndroom. Om de menstruatiecyclus te reguleren. Nuttig tijdens de menopauze, bij voorkeur gecombineerd met het hydrolaat van Laurier. Reguleert de menstruele cyclus bij het uitblijven van de menstruatie na het stoppen met gebruik van anticonceptiva of bij extreme bloedingen. Reguleert warmte-opwellingen in de menopauze.

Als gezichtslotion: hydraterend, zuiverend, verzachtend huidtonicum voor de gevoelige huid tijdens de menstruatiecyclus, voor of tijdens de menopauze.

Als haarlotion of basis voor een haarverzorging: versterkt het haar, helpt hormonale haaruitval tegen te gaan.

Het hydrolaat van Scharlei werkt op het uiten van gevoelens wanneer men teruggetrokken is, onzeker, negatief. Met haar warme, lichte, aangenaam dierlijke toets, geeft scharlei haar potentieel van rust en vreugde vrij. De energetische weldaad van scharlei is specifiek voor emotionele trauma's die het hart raken.

  • Bio certifié
    • Oui

29 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :