• Guide des hydrolats
Guide des hydrolats
Niet op voorraad

Guide des hydrolats

€ 18,00
Tax included
- NIEUW - Ontdek het nieuwe boek van André Bitsas, oprichter van Bioflore en Ecole d'Aromathérapie Appliquée, dat volledig is gewijd aan hydrolaten. Een volledige en eenvoudige gids die alle heilzame werkingen die hydrolaten ons kunnen bieden behandelt. ALLEEN BESCHIKBAAR IN HET FRANS More info
Product variant out of stock
Add to wishlist
Description

Hoewel het hydrolaat al sinds lang gekend is, toch is zijn geschiedenis een opeenvolging van periodes van grote populariteit en totale vergetelheid. Vandaag begint het hydrolaat eindelijk duurzaam haar plaats in te nemen.

Daar het het andere product van de stoomdistillatie is, geniet hij van de populariteit van de etherische oliën door hen te vervolledigen of door zijn eigen antwoorden te geven terwijl die van de etherische oliën te sterk en/of ongeschikt kunnen zijn.

Niet te vergeten dat het hydrolaat een originele persoonlijkheid heeft, deze staat ofwel heel dicht bij de etherische olie, ofwel bij benadering gelijkwaardig en soms zelfs heel verschillend.

De kennis van zijn moleculaire complexiteit is dus een voorafgaande must voor een duidelijke definitie die de lezer toestaat vervolgens zijn verschillende gebruiksaanwijzingen alsook zijn even talrijke als onverwachte eigenschappen en adviezen te ontdekken.

Bioflore
LAB03

Specific References

Reviews

No customer reviews for the moment.

Log in om een ​​reactie te plaatsen.

Write your review

Guide des hydrolats

- NIEUW -

Ontdek het nieuwe boek van André Bitsas, oprichter van Bioflore en Ecole d'Aromathérapie Appliquée, dat volledig is gewijd aan hydrolaten. Een volledige en eenvoudige gids die alle heilzame werkingen die hydrolaten ons kunnen bieden behandelt.

ALLEEN BESCHIKBAAR IN HET FRANS

Write your review