Ter attentie van onze partners,

 

Gelieve ons te contacteren via ons contactformulier indien u op de hoogte wenst te zijn van onze verkoopsvoorwaarden.

Door de voordelige tarieven die wij u met plezier aanbieden, passen wij verwerkingskosten van 7,50 euro toe voor elke bestelling van minder dan 150 euro htva. Deze kosten worden automatisch toegevoegd aan uw verzendkosten.

Eenmaal uw bestelling meer dan 150 euro bedraagt betaalt u alleen de transportkosten en bij een bestelling van meer dan 150 euro htva zijn de transportkosten gratis voor België en Frankrijk. Voor andere landen, gelieve ons te contacteren.

De transportkosten bevatten niet de douanekosten en eventuele andere kosten voor bepaalde landen, deze kosten blijven uitsluitend ten laste van de klant.  

Onze klanten die in de omgeving wonen kunnen hun bestelling in het hoofdkantoor van Bioflore, 420 chausée d'ottenbourg , 1300 Wavre, van maandag tot donderdag van 9u tot 16u en vrijdag van 9u tot 15u.

Opgelet: de bestelling moet volledig en vooraf op de online shop (of per email) geplaatst worden. Ter plaatse kan geen enkele wijziging van de bestelling gemaakt worden. Gelieve voor de optie "OPHALEN BIOFLORE" te kiezen wanneer u de verzendkosten moet valideren. Wij verwittigen u per email wanneer het pakket beschikbaar is (in dit geval zijn er geen verzendkosten).

Aan onze Franse vrienden, wij aanvaarden geen cheques. U kan betalen met bankkaart, paypal of overschrijving.

Na uw derde bestelling kunnen wij op aanvraag u voorstellen uw aankopen 30 dagen na de factuurdatum te betalen.