Partners, voorbereidingkosten

Ter attentie van onze partners,

 

Gelieve ons te contacteren via ons contactformulier indien u op de hoogte wenst te zijn van onze verkoopsvoorwaarden.

Door de voordelige tarieven die wij u met plezier aanbieden, passen wij voorbereidingskosten van 30 euro toe voor elke bestelling van minder dan 70 euro. Deze kosten worden automatisch toegevoegd aan uw verzendkosten.

Eenmaal uw bestelling meer dan 70 euro bedraagt betaalt u alleen de transportkosten en bij een bestelling van meer dan 125 euro zijn de transportkosten gratis voor België en Frankrijk. Voor andere landen, gelieve ons te contacteren.

De transportkosten bevatten niet de douanekosten en eventuele andere kosten voor bepaalde landen, deze kosten blijven uitsluitend ten laste van de klant.  

Onze klanten die in de omgeving wonen kunnen hun bestelling in het hoofdkantoor van Bioflore, 40C rue Egide Van Ophem, 1180 Brussel, komen ophalen (toegang achteraan het gebouw via de Avenue Ilya Prigogine), van maandag tot vrijdag, van 9u tot 16u.

Opgelet: de bestelling moet volledig en vooraf op de online shop (of per email) geplaatst worden. Ter plaatse kan geen enkele wijziging van de bestelling gemaakt worden. Gelieve voor de optie "OPHALEN BIOFLORE" te kiezen wanneer u de verzendkosten moet valideren. Wij verwittigen u per email wanneer het pakket beschikbaar is (in dit geval zijn er geen verzendkosten).

Aan onze Franse vrienden, wij aanvaarden geen cheques. U kan betalen met bankkaart, paypal of overschrijving.

Na uw derde bestelling kunnen wij op aanvraag u voorstellen uw aankopen 30 dagen na de factuurdatum te betalen.