Cosmetische ingrediënten

    Vitamine E met druppelpipet

    Onze vitamine E werd verdund om een beter gebruik toe te staan. Wanneer u deze vitamine E in uw zelfgemaakte cosmetica bereidingen toevoegt, belemmert deze de ranzigheid van de oliën en staat het een langere bewaring van uw producten toe.  

    Meer lezen

    € 6,20

    En Stock

    INCI : Tocopherol, Helianthus annuus seed oil

    Antioxidant, tegen ranzigheid

    Dit product werd verkregen vanuit GGO-vrije zonnebloemen

    De natuurlijke tocoferolen, verkregen uit zonnebloem, zijn perfecte antioxidanten. Hun deel ligt tussen 0,04 en 0,4% van de oliefase. Wacht tot de temperatuur van het mengsel gezakt is tot ongeveer 40° om er de vitamine E aan toe te voegen. Dit vertraagt eveneens de ranzigheid van uw bereidingen.

    Het flesje is voorzien van een druppelpipet die is aangepast aan een vrij viskeuze vloeistof.

    Algemeen gebruik: 10 druppels voor 100 ml van de oliefase. Tocoferol is niet oplosbaar in water. Op een frisse plaats bewaren maar niet in de koelkast.

    Referentie
    ICVE30

    Commentaar

    0 Reviews

    U spreekt het beste over onze producten!