Cosmetische ingrediënten

    Decyl glucoside

    Dit gesuikerd schuim wordt in badschuimbereidingen gebruikt, of om het schuimeffect van uw mengelingen voor het bad of oplosbare producten te versterken. Geschikt voor alle huidtypen. 

    Meer lezen

    € 6,69

    En Stock

    INCI : Decyl glucoside

    Decyl glucoside is een niet-ionogene tensio-actieve stof, goedgekeurd door Ecocert, afkomstig van maïssuiker en kokosolie. Men gebruikt het in schuimende reinigende schoonheidsproducten. Het is een zacht tensio-actieve stof die de huid niet uitdroogt. De decyl glucoside produceert een rijk en stevig schuim, ideaal voor douchegels en badschuim. Ze wordt met andere tensio-actieve stoffen gecombineerd (coco-betaïne, coco-glucoside) teneinde het schuimend effect te boosten en haar reinigend vermogen in alle zachtheid te verzekeren door het product te stabiliseren. De tensio-actieve stoffen worden altijd op het einde van een shampoo/douchegel recept toegevoegd en zijn oplosbaar in water.

    Decyl-glucoside, coco-betaïne en coco-glucoside worden vaak gecombineerd.

    Dosering: 3 - 40 %

    Om te bereiken Neutrale shampoo - douchegel, vereist het ook

    Lees het recept

    Commentaar

    0 Reviews

    U spreekt het beste over onze producten!

    Related articles on blog