Kit van 5 wasbare reinigingsdoekjes in bio katoen

Dit tasje in beperkte oplage speciaal voor de feesten is niet meer voorradig, nieuwe verrassingen volgen later dit jaar! Deze 5 zachte reinigingsdoekjes in bio katoen beperken het afval in de badkamer. Ze hebben een kant in spons om de make-up te verwijderen en een kant in fleece voor lotions en hydrolaten. Tot 300 keer herbruikbaar en dus een pak ecologischer én economischer dan wegwerpdoekjes! Meer weten
Deze versie van het product is momenteel niet in voorraad
Toevoegen aan verlanglijstje
Beschrijving

In dit mooie tasje van bio katoen vindt u 5 wasbare reinigingsdoekjes in bio katoen om ter vervanging van wattenschijfjes voor eenmalig gebruik.

Afmetingen van de doekjes: 10 cm x 10 cm

Kleur: écru naturel

Met een kant in spons en een kant in fleece

Certification Oeko-Tex Standard 100 - getest zonder schadelijke bestanddelen - CQ 1123/1 IFTH

Handgemaakt - Product bedacht, ontworpen en gemaakt in en atelier in Champagne-Ardennes, resultaat van een mooie samenwerking rond dezelfde waarden :)

Onderhoud:

- machine wasbaar tussen 40° en 60° met een bij voorkeur ecologisch wasmiddel (uiteraard!)

LINGETTE/5

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Write your review

Kit van 5 wasbare reinigingsdoekjes in bio katoen

Dit tasje in beperkte oplage speciaal voor de feesten is niet meer voorradig, nieuwe verrassingen volgen later dit jaar!

Deze 5 zachte reinigingsdoekjes in bio katoen beperken het afval in de badkamer. Ze hebben een kant in spons om de make-up te verwijderen en een kant in fleece voor lotions en hydrolaten. Tot 300 keer herbruikbaar en dus een pak ecologischer én economischer dan wegwerpdoekjes!

Write your review