Bio verzorgingsduo met Roos

Ons bio zonneroosmaceraat in combinatie met een hydraterende crème Rosalie, met etherische olie van Roos, voor een echte rozengeur! Meer weten
Deze versie van het product is momenteel niet in voorraad
1 Review(s) 
Toevoegen aan verlanglijstje
Beschrijving

Dit tasje bevat:

- Een bio zonneroosmaceraat - 50 ml

Zonnemaceraat van provenceroos in jojobaolie, een verzorging die elk huidtype mooier maakt. Heel licht, dringt goed door, voorziet de huid van een fluwelen laagje en een heerlijk rozenparfum. Komt recht uit de Alpen van de Haute-Provence, een ware schat in beperkte oplage!

Gebruik: puur als dag- en/of nachtverzorging om de huid te verzachten, de tint op te lichten, de huid jong te houden. Kan ook op de borst gebruikt worden om de huid te verzachten en te parfumeren.

Een hydraterende crème Rosalie met etherische olie van bio Roos - 15 ml

Deze hydraterende crème is geformuleerd op basis van onze basis gezichtscrème, waar we etherische olie van bio Roos aan toegevoegd hebben, om er een kostbare verzorging van te maken voor elk huidtype. Deze rozencrème kalmeert de gevoelige huid die snel rood wordt, helpt vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan en reguleert het vocht.

Gebruik: 's ochtends en/of 's avonds, puur of met het zonneroosmaceraat dat u eerst als een serum aanbrengt. De droge, rijpe en gevoelige huid waardeert de combinatie van beide producten heel erg!

KITROSE

Specifieke referenties

Reviews

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Grade 

27-11-2019

Rosalia

Rosalia

Write your review

Bio verzorgingsduo met Roos

Ons bio zonneroosmaceraat in combinatie met een hydraterende crème Rosalie, met etherische olie van Roos, voor een echte rozengeur!

Write your review