Cosmetische kits om zelf te maken

  Make-up reinigingskit korenbloem en jojoba - gezicht en ogen

  Een cosmetische kit, compleet om uw eigen natuurlijke make-upreiniger te maken met korenbloem en jojoba. Deze make-upreiniger is perfect voor elk huidtype en elimineert vervuiling en onzuiverheden, terwijl het de huid verzacht en hydrateert. In een infusie van hydrolaat van korenbloem kan u haar ook gebruiken om vermoeide ogen te verzachten.

  Meer lezen

  € 14,79

  Op voorraad

  Voorstelling

  Een volledige kit, perfect voor de liefhebbers van natuurlijke en slow beauty. Deze gezichtsreiniger is een pareltje voor een tedere benadering van alle huidtypes en reinigt perfect de ogen zonder irritatie. Deze kit biedt al het nodige om 4 keer een gezichtsreiniger te maken.

  Deze kit bevat:

  - een plantaardige vierge bio jojoba olie 100ml

  - een hydrolaat van bio korenbloem 100 ml

  - een verstuiver in bruin glas 50 ml

  U kan dit recept vier keer verwezenlijken met de ingrediënten van deze kit, waardoor u dus 4 gezichtsreinigers kan maken!
  Eigenschappen

  Deze gezichtsreiniger, perfect voor alle huidtypes, verwijdert doeltreffend vervuiling, make-up en onzuiverheden en dit voor een fluweelzachte en beschermde huid. Dankzij het hydrolaat van korenbloem reinigt het de ogen in alle zachtheid en verfrist het de blik.
  Kleine zoom op de ingrediënten:

  - de jojoba olie verzacht en beschermt de huid tegen dehydratatie

  - het hydrolaat van korenbloem heeft een verzachtende en kalmerende werking en verzorgt op die manier de vermoeide ogen

  Dat is alles en het is al veel! Onze huid houdt niet van ingewikkelde formules en het milieu ook niet! Deze gezichtsreiniger bevat twee plantaardige wereldschatten om doeltreffend en natuurlijk de make-up te verwijderen. Slow beauty is the future!

  Referentie
  DEMAKIT

  Recept

  De basis routine voor een mooie huid

  Commentaar

  0 Reviews

  U spreekt het beste over onze producten!