Cosmetische kits om zelf te maken

  Natuurlijke deodorantkit aloë vera en palmarosa

  Deze cosmetische kit bevat alle bio ingrediënten en het recept om 3 keer een zeer zachte en doeltreffende natuurlijke deodorant te maken met een bloemige en fijne geur. Deze deodorant zonder aluminiumzouten strijdt natuurlijk tegen slechte geuren dankzij de zuiverende eigenschappen van de etherische olie van palmarosa.

  Meer lezen

  € 16,28

  Op voorraad

  Voorstelling

  Deze kit is ideaal om zich op een eenvoudige manier te lanceren in de DIY cosmetica. Het is ook een wijs cadeau idee om uw naasten in te wijden in de wereld van slow beauty. Het bevat al het nodige om drie keer uw verfrissende deodorant te maken met aloe vera gel en palmarosa.

  Deze kit bevat:

  - een bio aloe vera gel 100 ml

  - een etherische bio olie van palmarosa 10 ml

  - een roll-on flesje 30 ml

  - een recept fiche met alle informatie om uw deodorant te maken, haar gebruik en haar bewaring.

  U kan dit recept 3 keer verwezenlijken met de ingrediënten van deze kit. Dit betekent dat u drie natuurlijke deodorants kan maken!
  Eigenschappen

  Deze zeer zachte en natuurlijke deodorant bevat noch aluminiumzouten, noch stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid of het milieu. Het draagt bij tot het natuurlijk bijstellen van de transpiratie, het tegengaan van de ontwikkeling van slechte geuren en het geven van een zacht, beschermd en verzachtend gevoel aan de huid.
  Kleine zoom op de ingrediënten:

  - Bio aloe vera gel om de huid te verzachten, te hydrateren en te beschermen.

  - Etherische olie van bio palmarosa om de huid gezond te maken en te zuiveren door de transpiratie te regelen. Het geeft ook haar bloemige en fijne geur aan het deodorant.

  Dat is alles en het is al veel: een cosmetica product heeft geen lange lijst van ingrediënten nodig om nuttig te zijn, we bewaren alleen het essentiële voor een perfecte doeltreffendheid. Slow beauty is the future!

  Referentie
  DEOKIT

  Commentaar

  0 Reviews

  U spreekt het beste over onze producten!