En poursuivant votre navigation sur ce site, vous devez accepter l’utilisation et l'écriture de Cookies sur votre appareil connecté. Ces Cookies (petits fichiers texte) permettent de suivre votre navigation, actualiser votre panier, vous reconnaitre lors de votre prochaine visite et sécuriser votre connexion. Pour en savoir plus et paramétrer les traceurs: http://www.cnil.fr/vos-obligations/sites-web-cookies-et-autres-traceurs/que-dit-la-loi/ close
En Stock

Cocamidopropyl betaïne

€ 7,95
Inclusief belasting
Coco-Betaïne is een zachte stof die onder andere de kwaliteit van het schuim in uw cosmetische bereidingen verbetert. Meer weten
Inhoud
Toevoegen aan verlanglijstje
Beschrijving

INCI: Cocamidopropyl betaïne

Coco-Betaïne is een zachte en niet-verontreinigende tensio-actieve stof, aanwezig in een aantal traditionele cosmetische producten. Het reinigt, verbetert de kwaliteit van het schuim en vermindert de statische elektriciteit (antistatisch). Een tensio-actieve stof is een ingrediënt dat de druk van de oppervlakte vermindert en een uniforme verdeling van het product bevordert tijdens haar gebruik. Het is een vulstof, een reinigende stof en men vindt het terug in de cosmetica zoals in shampoos, bad- en doucheproducten en eveneens in huishoudelijke schoonmaakproducten, wasmiddelen. 
Men combineert vaak coco-glucoside, coco-betaïne en decyl-glucoside.

9680 Items
Bioflore
ICCB250
2012-01-10

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Write your review

Cocamidopropyl betaïne

Coco-Betaïne is een zachte stof die onder andere de kwaliteit van het schuim in uw cosmetische bereidingen verbetert.

Write your review