En Stock

Decyl glucoside

€ 8,10
Inclusief belasting
Dit gesuikerd schuim wordt in badschuimbereidingen gebruikt, of om het schuimeffect van uw mengelingen voor het bad of oplosbare producten te versterken. Geschikt voor alle huidtypen.  Meer weten
Toevoegen aan verlanglijstje
Beschrijving

INCI : Decyl glucoside

Decyl glucoside is een niet-ionogene tensio-actieve stof, goedgekeurd door Ecocert, afkomstig van maïssuiker en kokosolie. Men gebruikt het in schuimende reinigende schoonheidsproducten. Het is een zacht tensio-actieve stof die de huid niet uitdroogt. De decyl glucoside produceert een rijk en stevig schuim, ideaal voor douchegels en badschuim. Ze wordt met andere tensio-actieve stoffen gecombineerd (coco-betaïne, coco-glucoside) teneinde het schuimend effect te boosten en haar reinigend vermogen in alle zachtheid te verzekeren door het product te stabiliseren. De tensio-actieve stoffen worden altijd op het einde van een shampoo/douchegel recept toegevoegd en zijn oplosbaar in water.

Decyl-glucoside, coco-betaïne en coco-glucoside worden vaak gecombineerd.

Dosering: 3 - 40 %

9193 Items
Bioflore
ICDG250
2012-04-26

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Write your review

Decyl glucoside

Dit gesuikerd schuim wordt in badschuimbereidingen gebruikt, of om het schuimeffect van uw mengelingen voor het bad of oplosbare producten te versterken. Geschikt voor alle huidtypen. 

Write your review