Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Witte klei, ultrafijn

Witte klei is een zachte klei die wordt gebruikt in gezichts- of haarmaskers voor haar ontzwellende en zacht schurende eigenschappen.

Meer details ...

4,92 €

Beschikbaarheid En Stock

Witte klei, ultra fijn

INCI : kaolin
Witte klei is een zachte klei die wordt gebruikt voor haar ontzwellende en zacht schurende eigenschappen.

Witte klei wordt zeer goed verdragen door de verschillende types huid, zelfs door de meest gevoelige. Men gebruikt het hoofdzakelijk als masker, ten voordele van de doffe huiden die een gebrek aan glans hebben. Een haarmasker is gunstig voor haren met een gebrek aan body en glans.

Op het gezicht kan het masker van witte klei overal toegepast worden, zelfs op de oogcontouren.Snel recept voor een masker om er goed uit te zien

Meng 2 soeplepels (niet-afgestreken) witte klei met een hydrolaat. Voeg er 2 à 3 druppels etherische olie aan toe. Meng alles samen om een kneedbare pasta te verkrijgen. Breng aan op het gezicht. Reinig met water zonder te wachten tot de klei volledig verhard is. De huid hydrateren met een plantaardige olie of een crème.

Voorgestelde combinaties etherische olie voor een masker:

Etherische olie van roos van Damascus of etherische olie van geranium rosat + etherische olie van katafray of atlasceder of citroenmelisse-

Etherische olie van citroenmelisse + etherische olie van geranium rosat-

Etherische olie van rozemarijn verbenone (is beter geschikt voor gemengde tot vette huiden) + etherische olie van atlasceder.Witte klei vormt eveneens de ideale basis van een zelfgemaakte tandpasta.Snel recept van tandpasta

Meng 2 à 3 soeplepels witte klei met een hydrolaat tot u een pasta bekomt. Aanbevolen hydrolaat: hydrolaat van salie voor zijn helende en verzachtende werking.

Voeg er een beetje bicarbonaat aan toe om de witmakende kracht te verhogen.

Voeg er een beetje neemolie aan toe voor haar antiseptische en werkende kracht tegen tandsteen.

Voeg er een etherische olie naar keuze aan toe: tea tree of laurier voor hun antiseptische kracht, pepermunt voor haar antiseptische en verfrissende kracht, mirre voor haar verzachtende kracht…29 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :