En Stock

Emulgator water in olie Dermofeel olie ® PR

€ 3,30
Inclusief belasting
Een effectieve emulgator met een uitstekende huidtolerantie. Meer weten
Inhoud
1 Review(s) 
Toevoegen aan verlanglijstje
Beschrijving

INCI: Polyglyceryl-3 Polyricinoleate

Dermofeel PR is een bijzonder doeltreffende emulgator. De huidtolerantie voor deze emulgator is uitstekend. Haar stabiliteit tegenover de oxidatieprocessen door vrije radicalen maakt haar heel nuttig in de voorbereidingen van zonnebescherming. Dermofeel PR staat de bereiding van emulsies « water in olie » toe waarin het watergedeelte kan stijgen tot 80%. Wat toestaat een hydraterende en beschermende crème te maken dat hardnekkiger is dan de klassieke  « olie in water » crèmes en minder vettig dan men zou kunnen vrezen. Bijgevolg zal een dergelijke crème eveneens geschikt zijn voor een uitgedroogde huid met een vettige neiging.
Plantaardige oorsprong, derivaat van ricinusolie. Voorgesteld in een vloeibare viskeuze vorm, zonder aroma en zeer licht gekleurd in bruin. pH 5-5,5 - verwerkingstemperatuur: 75 à 80° C.

Dosering: lotions, vloeistoffen, 2-3 % - crèmes 3-5 % - zonneproducten 5 % - badoliën 10 %.

9828 Items
Bioflore
ICDE50
2016-03-23

Specifieke referenties

Reviews

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Grade 

15-04-2020

Very happy

Very good product and excellent service.

Write your review

Emulgator water in olie Dermofeel olie ® PR

Een effectieve emulgator met een uitstekende huidtolerantie.

Write your review