Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Roller met bio Elemi

Certisys

"Ik heb het gevoel dat ik overloop van energie maar mijn geest is verward. Ik ben onrustig, verward en kan geen taak in detail afwerken."

Verdunning (5%) in vierge bio jojobaolie van de eerste koude persing
Voorgesteld in rollerflesje van 10 ml voor cutaan gebruik

Meer details ...

6,36 €

Beschikbaarheid En Stock

Botanische familie van Burseraceae
Latijnse benaming: Canarium luzonicum
Etherische olie verkregen door distillatie van oleohars
Product afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd door Certisys-BE

Voorstelling
Deze boom maakt deel uit van de Burseraceae, waar men wierook, mirre,… terugvindt. Deze etherische olie komt uit de Filippijnen. Ze bestaat uit een aanzienlijke hoeveelheid monoterpenen, vooral limonen, iets minder sesquiterpenen, sesquiterpenolen en gevarieerde, maar discretere, monoterpenolen.

Eigenschappen
Zie fiche van de etherische olie, 100 % concentraat (hieronder).

Psycho-emotioneel vlak
Het is één van de planten dat door de Egyptenaren werd gebruikt voor balseming, schoonheidsverzorging en parfums. Op emotioneel vlak, "verenigt" ze, door een gevoel van inwendige vrede te brengen en totale mentale helderheid. "Verenigen" herinnert er ons ook aan dat deze elemi, volgens de alchemisten, de eenheid tussen aarde en hemel tot stand brengt. De voeten in de aarde en het hoofd in de sterren: alleen zij, deze etherische olie, zal ons niet herleiden tot volmaakte wijzen. Maar de weg is aangegeven.
Het kan eveneens gebruikt worden om de meditatie te begunstigen en, meer zelfs, de visualisatie. Men zal haar aroma, die kenmerkend is voor een oleohars, appreciëren- de limoneen brengt een zeer originele fruitige kleuring mee. 

Gebruik
Ga met de roller op de binnenkant van de polsen, wrijf de polsen over elkaar, breng de polsen ter hoogte van de neus en adem diep en verschillende keren het vrijgekomen aroma in. Daarna kan men het aanbrengen op andere zones van het lichaam: de elleboogholten, plexus solaris, hals en nek, voetzolen.

 • Bio certifié
  • Oui
 • Emotionele impact
  • Beschikbaar zijn voor meditatie, voor de spirituele openheid
  • Weinig gevoelig zijn voor externe invloeden
  • De helderheid en de mentale scherpte begunstigen
  • Het moment beter beleven
 • Aromatische identiteit
  • Karakter van de hars

12 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :