Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Roller met bio Sandelhout

Certisys

"Ik heb het moeilijk om me te laten gaan, kalm te zijn, rustig, beschikbaar, aandachtig. Ik ben niet verbonden met de wereld rondom mij. Ik heb de neiging om te oppervlakkig te praten, wat mijn onzekerheid verdoezelt."

Verdunning (3%) in vierge bio jojobaolie van eerste koude persing.
Verpakt in een rollerflesje van 10 ml voor cutaan gebruik.

Meer details ...

6,36 €

Beschikbaarheid En Stock

Sandelhoutfamilie (Santalaceae)
Latijnse benaming: Santalum austrocaledonicum 
Etherische olie verkregen door distillatie van hout


Voorstelling

Oorspronkelijk verwezen de boeken van de aromatherapie naar wit sandelhout, Santalum album. Daar ze is uitgeput, vraagt deze soort vandaag beschermd te worden om haar definitieve extinctie te bewaren. In afwachting van een waar beheer van wit sandelhout, moet de etherische olie van sandelhout uit Nieuw-Caledonië - of Santalum austrocaledonicum - verkozen worden. De twee soorten zijn nauw verwant op biochemisch vlak: naast sesquiterpenolen (bijna 70 %), vindt men ook aldehyden en sesquiterpenen terug.

Eigenschappen
Zie fiche van de etherische olie, 100 % concentraat (hieronder).

Psycho-emotioneel vlak
Het aroma dat vrijkomt is warm, aanhoudend, droog, houtachtig en amberkleurig. De verfijning van sandelhout, zijn zeer licht gekruide kant, kent hem een relaxerende en zelfs euforiserende werking toe. Zoals een groot aantal etherische oliën die uit hout zijn geëxtraheerd, biedt sandelhout innerlijke veiligheid, verzacht het de verwarde angstgevoelens en bevrijdt het stress door een gebrek aan zelfvertrouwen. De meer plechtige etherische olie van cederhout, lijkt ons meer geschikt voor meditatie. De bijzonderheid van sandelhout is het openen tot de sensualiteit en de vrijheid van sexuele energie, voor zover deze dimensie onverbrekelijk is van de zelfopoffering. Sandelhout staat ons toe de heilige eigenschap te herkennen van de sexuele daad. Het is niet verwonderlijke dat vrouwen bijzonder gevoelig zijn voor zijn vermogen, of eerder de vrouwelijke, gevoelige kant van elk individu. Op een coherente manier verbindt de Indische symboliek het sandelhout met de tweede chakra, of de heilige chakra. 

Gebruik
Ga met de roller op de binnenkant van de polsen, wrijf de polsen over elkaar, breng de polsen ter hoogte van de neus en adem diep en verschillende keren het vrijgekomen aroma in. Daarna kan men het aanbrengen op andere zones van het lichaam: de elleboogholten, plexus solaris, hals en nek, voetzolen. 

 • Bio certifié
  • Oui
 • Emotionele impact
  • De openheid naar anderen begunstigen
  • Het moment beter beleven
  • Zich bevrijden van de negatieve gevoelens, de oorzaak van angstgevoel
  • Zich bevrijden van een mentale toestand dat verlamt
 • Aromatische identiteit
  • Karakter van het hout

12 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :