Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Roller met bio Geranium rosat

Certisys

"Ik heb de indruk dat niemand me ziet, dat niemand naar me luistert. Ik wil constant gerustgesteld worden. Nochtans heb ik dingen om te delen maar de blik van anderen verlamt me."

Verdunning (3%) in vierge bio jojobaolie van de eerste koude persing
Voorgesteld in rollerflesje van 10 ml voor cutaan gebruik

Meer details ...

6,36 €

Beschikbaarheid En Stock

Ooievaarsbekfamilie (Geraniaceae)
Latijnse benaming: Pelargonium asperum of Pelargonium graveolens
Etherische olie verkregen door distillatie van de plant in bloei
Product afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd BE-BIO-01


Voorstelling
Men vindt deze soort terug in verschillende tropische zones: Afrika, eilanden van de Indische Oceaan, China (Yunnan)… Deze Egyptische "cultivar" bevat diverse monoterpenolen en esters, sesquiterpenolen, sesquiterpenen, aldehyden, ketonen,... Het vleugje rose is minder uitgesproken dan in de Egyptische cultivar. De geranium Bourbon bezit de meest complexe biochemie en een meer gevarieerd palet van nuances. 

Eigenschappen
Zie fiche van de etherische olie, 100 % concentraat (hieronder).

Psycho-emotioneel vlak
Een rozengeur, te midden van andere nuances, maar zonder de intensiteit en de flamboyante personaliteit van roos Damascena. Het betreft wel degelijk een kruid identiteit die de begrippen eenvoud, troost en toewijding overbrengt. Deze etherische olie wekt een gevoel van veiligheid, stabiliteit op, ze verwijdert elke spanning door haar enige aanwezigheid. Met veel elegantie vervult geranium zijn energie van welwillendheid en verdraagzaamheid dat bestaat uit zichzelf aanvaarden en de anderen aanvaarden in al hun dimensies en zonder voorwaarden. Als u zich aangetrokken voelt door geranium, dan betekent dit dat ze in u een gevoel van appreciatie en herkenning opwekt en de bekwaamheid om de Andere te herkennen met een gerust hart. Geranium biedt ons de capaciteit het leed in te korten, voor om het even welke reden, de empathie neemt de overhand van de klachten en de verwijten. In de Indische symboliek wordt geranium verbonden aan de chakra van het hart. De etherische olie is hartnoot in de parfumerie.

Gebruik
Ga met de roller op de binnenkant van de polsen, wrijf de polsen over elkaar, breng de polsen ter hoogte van de neus en adem diep en verschillende keren het vrijgekomen aroma in. Daarna kan men het aanbrengen op andere zones van het lichaam: de elleboogholten, plexus solaris, hals en nek, voetzolen.

 • Bio certifié
  • Oui
 • Emotionele impact
  • Gesteund worden tijdens een moeilijke periode
  • De openheid naar anderen begunstigen
  • Bewust worden van zijn waarde
  • Een affectieve steun zoeken
  • Het hart opbeuren
  • Zich bevrijden van rancunes, misnoegens en eindeloze herhalingen
 • Aromatische identiteit
  • Karakter van het gras

12 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :