Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Citroenmunt etherische olie

promotie

Etherische olie van Citroenmunt met een fijn een subtiel aroma van munt en citroen (bergamot). Antispasmodisch en bijzonder geschikt bij nerveuze vermoeidheid.

Meer details ...

promotie -50%

2,09 €

plaats van 4,17 €

Beschikbaarheid En Stock

Lipbloemenfamilie (Lamiaceae of labiatae)
Latijnse benaming: Mentha citrata
Etherische olie verkregen door distillatie van de plant

Voorstelling
Deze citroenmunt is rijk aan verschillende monoterpenolen en esters. Men vindt er ook geringe onderdelen van oxiden en sesquiterpenen terug.

Eigenschappen*
De etherische olie van citroenmunt is antispasmodisch en harmoniseert het zenuwstelsel. De nerveuze vermoeidheid is haar hoofdindicatie. Ze is eveneens tonisch op gebied van endocriene klieren, en in het bijzonder op ovarium. Ze heeft eveneens afrodisiacum eigenschappen voor mannen. 

* De voorafgaande samenvatting is louter informatief: het vormt een synthese van eigenschappen die zijn omschreven in de erkende aromatherapeutische werken en/of die conform zijn met de eeuwenoude en populaire tradities. Het is in geen enkel geval medische informatie noch een indicatielijst. 

Psycho-emotioneel vlak
Een fijn en subtiel aroma waar lichte nuances van munt en citroen doordringen. Indien ze de harmonie van het zenuwstelsel herstelt, is het ten voordele van de affectieve vitaliteit en expressie van de gevoelens.

Ons advies
Indien pepermunt een "hoofdmunt" is, dan is deze citroenmunt een "hartmunt".

30 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :