Niet op voorraad

Narduskruid uit de Himalaya bio etherische olie

€ 11,6039 Save 50%
€ 5,80
Tax included
Etherische olie van bio Narduskruid versterkt de vaatwanden, werkt huidherstellend, angststillend, bestrijdt neerslachtigheid. More info
Inhoud
Product variant out of stock
Add to wishlist
Description

Valeriaanfamilie (Valerianaceae
Latijnse benaming: Nardostachys jatamansi 
Etherische olie verkregen door distillatie van de wortel
Product afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd door Certisys-BE1

Voorstelling
Het narduskruid bestaat in een ongerepte vorm in de Himalaya en de Yunnan valleien. Het stelt veel gelijkenissen voor met de valeriaan, maar haar geur is wel aangenamer. Zoals de olibanum en de mirre, is het een parfum en een gekende remedie sinds de oudheid. Haar etherische olie bevat in het bijzonder sesquiterpenen en sesquiterpenolen. 

Eigenschappen*
Gekend om haar capaciteit om het cardiorespiratoir systeem te verzachten (laten overeenkomen met het psycho-emotioneel vlak hieronder beschreven) en haar flebotonische (stimuleert de veneuze bloedcirculatie) en anti-inflammatoire eigenschappen.  

* De voorafgaande samenvatting is louter informatief: het vormt een synthese van eigenschappen die zijn omschreven in de erkende aromatherapeutische werken en/of die conform zijn met de eeuwenoude en populaire tradities. Het is in geen enkel geval medische informatie noch een indicatielijst. 

Psycho-emotioneel vlak
De etherische olie van narduskruid is warm, gemuskeerd en gekruid. Ze is sterk kalmerend voor het zenuwstelsel en bevrijdt het hart en de ademhaling die in de greep zijn van de angst. De etherische olie van narduskruid bevrijdt ons van de pijn en de wrok van het verleden.

Ons advies
Daar ze intens is, leidt ze de sterkte van de aarde in goede banen om zich beter los te hechten. Verdund gebruiken om haar toe te staan zich beter te ontluiken zonder dat de sterke geur stoort. 

Bioflore
HENAJAB5
2004-11-16
Welzijn
angoisse et anxiété
confort respiratoire
jambes lourdes
Fysiologische impact
Matigt de inflammatoire intensiteit
Emotionele impact
Zich bevrijden van rancunes, misnoegens en eindeloze herhalingen
Aromatische identiteit
Karakter van de wortel
Beauté
alopécie
chute de cheveux
peau à tendance atopique

Specific References

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Narduskruid uit de Himalaya bio etherische olie

Etherische olie van bio Narduskruid versterkt de vaatwanden, werkt huidherstellend, angststillend, bestrijdt neerslachtigheid.

Write your review