Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Narduskruid uit de Himalaya bio etherische olie

promotie

Certisys

Etherische olie van bio Narduskruid versterkt de vaatwanden, werkt huidherstellend, angststillend, bestrijdt neerslachtigheid.

Meer details ...

promotie -50%

4,79 €

plaats van 9,59 €

Beschikbaarheid En Stock

Valeriaanfamilie (Valerianaceae
Latijnse benaming: Nardostachys jatamansi 
Etherische olie verkregen door distillatie van de wortel
Product afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd door Certisys-BE1

Voorstelling
Het narduskruid bestaat in een ongerepte vorm in de Himalaya en de Yunnan valleien. Het stelt veel gelijkenissen voor met de valeriaan, maar haar geur is wel aangenamer. Zoals de olibanum en de mirre, is het een parfum en een gekende remedie sinds de oudheid. Haar etherische olie bevat in het bijzonder sesquiterpenen en sesquiterpenolen. 

Eigenschappen*
Gekend om haar capaciteit om het cardiorespiratoir systeem te verzachten (laten overeenkomen met het psycho-emotioneel vlak hieronder beschreven) en haar flebotonische (stimuleert de veneuze bloedcirculatie) en anti-inflammatoire eigenschappen.  

* De voorafgaande samenvatting is louter informatief: het vormt een synthese van eigenschappen die zijn omschreven in de erkende aromatherapeutische werken en/of die conform zijn met de eeuwenoude en populaire tradities. Het is in geen enkel geval medische informatie noch een indicatielijst. 

Psycho-emotioneel vlak
De etherische olie van narduskruid is warm, gemuskeerd en gekruid. Ze is sterk kalmerend voor het zenuwstelsel en bevrijdt het hart en de ademhaling die in de greep zijn van de angst. De etherische olie van narduskruid bevrijdt ons van de pijn en de wrok van het verleden.

Ons advies
Daar ze intens is, leidt ze de sterkte van de aarde in goede banen om zich beter los te hechten. Verdund gebruiken om haar toe te staan zich beter te ontluiken zonder dat de sterke geur stoort. 

 • Bio certifié
  • Oui
 • Fysiologische impact
  • Matigt de inflammatoire intensiteit
 • Emotionele impact
  • Zich bevrijden van rancunes, misnoegens en eindeloze herhalingen
 • Aromatische identiteit
  • Karakter van de wortel

30 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :