En Stock

Laurier bio etherische olie

€ 11,95
Inclusief belasting
De etherische olie van bio laurier is een booster voor de immuniteit en heeft een brede antibacteriële werking. Gewoonlijk gebruikt voor mond- en tandverzorging. Op de huid is de olie geschikt om pijn, griep, verkoudheid en reumaklachten te verzachten. Meer weten
Inhoud
1 Review(s) 
Toevoegen aan verlanglijstje

Pour des raisons réglementaires, vous trouverez les détails sur les propriétés et les utilisations des huiles essentielles dans la partie Conseils de notre site, rubrique Guide des huiles essentielles .

Beschrijving

Laurierfamilie (Lauraceae)
Latijnse benaming: Laurus nobilis 
Etherische olie verkregen door distillatie van de bladeren
Product afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd door Certisys-BE1

Voorstelling
De etherische olie is buitengewoon complex: ze bevat oxiden, monoterpenen, monoterpenolen, een beetje fenolen, esters, ethers, sesquiterpenen, en nog andere bestanddelen in zeer kleine hoeveelheden: meer dan 200 in totaal!

Eigenschappen*
Door haar samenstelling is de etherische olie van laurier polyvalent. Ze bestrijdt infecties (bacteriële, virale en mycotische) en ze wordt goed getolereerd door de huid en de slijmvliezen. Haar regenererende eigenschappen staan toe het te gebruiken in de cosmetische aromatherapie om de huid te revitaliseren. Men kan het toevoegen aan een ademhalingsmix. Ze wordt aangeraden voor de moeilijk te verzorgen candidasis. In combinatie met de etherische olie van jeneverbes is het een antigistmiddel en zuivert het de darmen. Ze wordt gewoonlijk gebruikt bij mond- en tandverzorging. Ze harmoniseert het zenuwstelsel op een eerder dynamiserende en neurotonische manier.

* De voorafgaande samenvatting is louter informatief: het vormt een synthese van eigenschappen die zijn omschreven in de erkende aromatherapeutische werken en/of die conform zijn met de eeuwenoude en populaire tradities. Het is in geen enkel geval medische informatie noch een indicatielijst. 

Psycho-emotioneel vlak
Het aroma dat vrijkomt is fris, doordringend, intens en licht gekruid. Laurier is geschikt voor mensen die zich met creatief werk bezighouden, artiesten en iedereen die afhangt van intuïtie en inspiratie. Ze versterkt de moed en het zelfvertrouwen.

Ons advies
De aanmoediging tot beslissingen nemen en in actie komen is een gemeenschappelijk kenmerk voor alle etherische oliën die worden getrokken uit de laurierfamilie: laurier, ravintsara, kruidnagel, …

8526 Items
Bioflore
HELANO10
2004-11-11
Bio gecertificeerd
Ja
Welzijn
blauwe plekken en builen
concentratie
gewrichtsproblemen
mond- en tandhygiëne
winteraandoeningen
zelfvertrouwen
Fysiologische impact
Ademhalingscomfort
Bevordert de immuniteit
Evenwicht van de huid
Hulp om de externe agressies te bestrijden
Mentaal tonicum
Neurotonisch
Haartype
gevoelige hoofdhuid
vet haar
Emotionele impact
De intuïtie, de inspiratie en de creativiteit begunstigen
Een sterke eigenwaarde ontwikkelen
Een zwakke wil bestrijden
Reageren op de moeilijkheid om vooruit te gaan
Zijn vitale energie bevrijden
Aromatische identiteit
Karakter van het blad
Schoonheid
haaruitval
oneffenheden
schilfers
toon van de hoofdhuid
Huidtype
huid met neiging tot acne
vette huid

Specifieke referenties

Pour des raisons réglementaires, vous trouverez les détails sur les propriétés et les utilisations des huiles essentielles dans la partie Conseils de notre site, rubrique Guide des huiles essentielles .

Reviews

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Grade 

08-09-2020

Contre les aphtes

Je l'ai testé sur un aphte et j'ai été stupéfaire du résultat. L'aphte est parti très rapidement.

Write your review

Laurier bio etherische olie

De etherische olie van bio laurier is een booster voor de immuniteit en heeft een brede antibacteriële werking. Gewoonlijk gebruikt voor mond- en tandverzorging. Op de huid is de olie geschikt om pijn, griep, verkoudheid en reumaklachten te verzachten.

Write your review