En Stock

Zoete Sinaasappel bio etherische olie

€ 2,95
Inclusief belasting
De etherische olie van bio zoete sinaasappel is een wondermiddeltje in de aromatherapie tegen stress, spanningen en om de slaap te bevorderen. In atmosferische verdamping zal haar zoete, delicate en lekkere parfum tederheid brengen, welzijn en een goedgezindheid. Met haar kalmerend effect is ze ideaal om te vechten tegen slapeloosheid, angst en nervositeit. Kinderen zijn dol op haar vrolijke geur! Meer weten
Inhoud
1 Review(s) 
Toevoegen aan verlanglijstje
Beschrijving

Wijnruitfamilie (Rutaceae)
Latijnse benaming: Citrus sinensis
Etherische olie verkregen door distillatie van zeste van het fruit
Product afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd door Certisys-BE1

Voorstelling
De essentie van zoete sinaasappel bevat vooral monoterpenen. Haar chemisch profiel, alsook die van de essenties van alle wijnruitfamilies, is identiek aan die van het citroenextract, op enkele nuances na. Maar deze nuances houden zeer verschillende werkingen en aroma's in.

Eigenschappen
De essentie van zoete sinaasappel is kalmerend en lichtjes hypnotisch. Door het feit dat haar aroma in het algemeen iedereen belieft, gebruikt men het overvloedig in atmosferische verdamping. Zoals alle essenties van de wijnruitfamilies, desinfecteert ze de lucht op dezelfde manier.

* De voorafgaande samenvatting is louter informatief: het vormt een synthese van eigenschappen die zijn omschreven in de erkende aromatherapeutische werken en/of die conform zijn met de eeuwenoude en populaire tradities. Het is in geen enkel geval medische informatie noch een indicatielijst. 

Psycho-emotioneel vlak
Het is één van de favorieten van de kinderen. Ze brengt de eigen gevoelens over aan hun universum: lichtheid, vrolijkheid, onbezorgdheid, … Ze zal dus eveneens geschikt zijn voor volwassenen die genoeg hebben zich altijd het hoofd te breken over iets.

Ons advies
Er is genoeg essentie van zoete sinaasappel op de wereld. Dus u kan zonder probleem eens van afkomst wisselen. De zichtbare monotonie van dit aroma verbergt talrijke nuances. Daarnaast is het een must in aromatische verdamping. Denk eraan haar op te fleuren met, naar keuze: een vleugje kaneel, kruidnagel of muskaatnoot.

7979 Items
Bioflore
HECISI10
2004-11-11
Bio gecertificeerd
Ja
Welzijn
angst en paniek
neerslachtigheid en moedeloosheid
nervositeit en irritatie
slaap
slapeloosheid
stress
Fysiologische impact
Bevordert de ontspanning
Desinfecteert de omgevingslucht
Emotionele impact
De openheid naar anderen begunstigen
Het moment beter beleven
Zich bevrijden van de negatieve gevoelens, de oorzaak van angstgevoel
Zich bevrijden van een mentale toestand dat verlamt
Aromatische identiteit
Karakter van het fruit

Specifieke referenties

Reviews

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Grade 

27-01-2020

De la détente

Je l utilse avec le diffuseur Bioflore à nebulisation , c est du bonheur à l'etat pur, cette odeur detend et fait un bien fou . Une bonne odeur dans toute la maison !

Write your review

Zoete Sinaasappel bio etherische olie

De etherische olie van bio zoete sinaasappel is een wondermiddeltje in de aromatherapie tegen stress, spanningen en om de slaap te bevorderen. In atmosferische verdamping zal haar zoete, delicate en lekkere parfum tederheid brengen, welzijn en een goedgezindheid. Met haar kalmerend effect is ze ideaal om te vechten tegen slapeloosheid, angst en nervositeit. Kinderen zijn dol op haar vrolijke geur!

Write your review