En Stock

Bergbonenkruid bio etherische olie

€ 9,45
Inclusief belasting
Het bergbonenkruid richt zich tot mensen die een tekort hebben aan vitale kracht. Haar breed werkingsspectrum bevat digestieve, bacteriële en parasitaire infecties. Meer weten
Inhoud
Toevoegen aan verlanglijstje
Beschrijving

Lipbloemenfamilie (Lamiaceae of labiatae)
Latijnse benaming: Satureja montana
Etherische olie verkregen door distillatie van de bloeiende toppen
Product afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd door Certisys-BE1

Voorstelling
Een etherische olie rijk aan fenolen (vooral carvacrol en thymol) maar haar biochemie is relatief complex, aangezien ze namelijk monoterpenen, monoterpenolen, sesquiterpenen, esters,… bevat. Te noteren: onder de monoterpenen is er een belangrijk deel aan paracymeen.

Eigenschappen*
De etherische olie van bergbonenkruid is een zeer sterk antibacterieel, antiparasitair en antiviraal middel. Haar breed werkingsspectrum bevat digestieve, bacteriële en parasitaire infecties. De etherische olie van bergbonenkruid is hypertensief. Het verzacht eveneens de spier- en gewrichtspijnen: het wordt dus lokaal gefrictioneerd, vooraf verdund in een beetje plantaardige olie zodat haar irriterende karakter op de huid wordt verzacht (puur irriteert ze de gevoelige huid). 

* De voorafgaande samenvatting is louter informatief: het vormt een synthese van eigenschappen die zijn omschreven in de erkende aromatherapeutische werken en/of die conform zijn met de eeuwenoude en populaire tradities. Het is in geen enkel geval medische informatie noch een indicatielijst. 

Psycho-emotioneel vlak
Het bonenkruid richt zich tot de mensen die een tekort hebben aan vitale kracht en, onvermijdelijk, een verzwakte immuniteit hebben. Het is een traditioneel afrodisiacum en haar gebruik wordt vanuit dezelfde gezichtshoek overwogen door het tekort aan vitale en instinctieve kracht.

Ons advies
Ze is buitengewoon doeltreffend als men haar met voorzichtigheid en zuinigheid gebruikt. Als deze natuurkracht u ondanks alles verbaast, weet dat ze een discretere vorm aanneemt via haar hydrolaat.

9684 Items
Bioflore
HESAMOB10
2004-11-11
Bio gecertificeerd
Ja
Welzijn
ademhaling
algemene tonus
buikpijn
gewrichtsproblemen
immuniteit
keelpijn
plasproblemen
verlies of daling van libido man
verlies of daling van libido vrouw
vermoeidheid
winteraandoeningen
Fysiologische impact
Algemeen stimulerend middel
Hulp om de externe agressies te bestrijden
Verzacht de pijnlijke symptomen
Emotionele impact
Zijn instinctieve sterkte terugvinden
Zijn vitale energie bevrijden
Aromatische identiteit
Karakter van het blad
Karakter van het gras

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Write your review

Bergbonenkruid bio etherische olie

Het bergbonenkruid richt zich tot mensen die een tekort hebben aan vitale kracht. Haar breed werkingsspectrum bevat digestieve, bacteriële en parasitaire infecties.

Write your review