En Stock

Scharlei (muskaatsalie) bio etherische olie

Bewaar 10%
€ 12,51
Inclusief belasting
Partner van de vrouwen onder ons: etherische olie van bio Scharlei verzacht menstruatiepijnen en ondersteunt tijdens de menopauze. Meer weten
Inhoud
Toevoegen aan verlanglijstje

Pour des raisons réglementaires, vous trouverez les détails sur les propriétés et les utilisations des huiles essentielles dans la partie Conseils de notre site, rubrique Guide des huiles essentielles .

Beschrijving

Lipbloemenfamilie (Lamiaceae of labiatae)
Latijnse benaming: Salvia sclarea
Etherische olie verkregen door distillatie van de bloeiende toppen
Product afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd door Certisys-BE1

Voorstelling
Haar etherische olie is zeer verwant met die van de fijne lavendel, hoewel hun geuren goed verschillend zijn: ze bevat dezelfde ester - linalylacetaat - in grote hoeveelheden, monoterpenen en sesquiterpenen. Ze bevat geen ketonen zoals de etherische olie van salie, daarom heeft ze geen fysiologische toxiciteit. 

Eigenschappen*
Amenorroe, dysmenorroe, menstruatiepijnen, onaangenaamheid van menopauze: de etherische olie van scharlei (muskaatsalie) wordt gewaardeerd voor haar "hormone-like" eigenschappen. Ze is relaxerend en antispasmodisch.

* De voorafgaande samenvatting is louter informatief: het vormt een synthese van eigenschappen die zijn omschreven in de erkende aromatherapeutische werken en/of die conform zijn met de eeuwenoude en populaire tradities. Het is in geen enkel geval medische informatie noch een indicatielijst. 

Psycho-emotioneel vlak
Het kenmerkende aroma van de etherische olie van scharlei (muskaatsalie) - zacht, aanhoudend en muskusachtig - verleent haar een belangrijke rol in de reuktherapie. Ze helpt zelfvertrouwen en creativiteit te hebben. Ze bevordert de dromen waarvan men een precieze herinnering aan overhoudt.

Ons advies
Ze heeft veel gemeenschappelijke punten met de fijne lavendel en kan trouwens ernaast gecultiveerd worden. Rustig en vluchtig is de lavendel, dieper en aanhoudend is de scharlei.9455 Items
Bioflore
HESASC10
2004-11-11
Bio gecertificeerd
Ja
Welzijn
pijnlijke maandstonden
stress
verlies of daling van libido man
verlies of daling van libido vrouw
vermoeidheid
warmteopwellingen
zelfvertrouwen
zware benen
Fysiologische impact
Hormonaal evenwicht
Nerveuze harmonie
Emotionele impact
De intuïtie, de inspiratie en de creativiteit begunstigen
De verbeeldingen en de dromen begunstigen
Aromatische identiteit
Karakter van de bloem
Karakter van het gras
Schoonheid
haaruitval
oneffenheden
zweten

Specifieke referenties

Pour des raisons réglementaires, vous trouverez les détails sur les propriétés et les utilisations des huiles essentielles dans la partie Conseils de notre site, rubrique Guide des huiles essentielles .

Reviews

No customer reviews for the moment.

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Write your review

Scharlei (muskaatsalie) bio etherische olie

Partner van de vrouwen onder ons: etherische olie van bio Scharlei verzacht menstruatiepijnen en ondersteunt tijdens de menopauze.

Write your review