Mirre - 7 % verdunning (bio 93 %)

Inhoud
Deze versie van het product is momenteel niet in voorraad
Toevoegen aan verlanglijstje
Beschrijving

Botanische familie van Burseraceae
Latijnse benaming: Commiphora myrrha
Etherische olie verkregen door distillatie van de aromatische hars (oleohars)
Verdunning (7%) van de zuivere etherische olie in de plantaardige bio vierge zonnebloemolie.

Voorstelling
Mirre is niet te scheiden van olibanum, of wierook. En zoals deze laatste, wordt ze sinds 4 000 jaar gebruikt als wondermiddel en in religieuze ceremonies. De gedistilleerde hars staat toe er een etherische olie uit te trekken met een geel-oranje kleur die de neiging heeft te stollen. Haal de druppelteller van uw flesje, deze is namelijk ondoeltreffend om deze etherische olie te verkrijgen door haar dikke consistentie, en beperk zoveel mogelijk haar blootstelling aan de lucht. Mirre bestaat hoofdzakelijk uit sesquiterpenen.

Eigenschappen*
De etherische olie van mirre, anti-inflammatoir, zou toegevoegd kunnen worden in een mengeling om elk type van gewrichtsprobleem te verzachten. Dezelfde eigenschap verklaart haar belang in de behandeling van huidaandoeningen. Ze kan eveneens overwogen worden als ademhalingsbalsem of tandvleesbalsem.

* De voorafgaande samenvatting is louter informatief: het vormt een synthese van eigenschappen die zijn omschreven in de erkende aromatherapeutische werken en/of die conform zijn met de eeuwenoude en populaire tradities. Het is in geen enkel geval medische informatie noch een indicatielijst. 

Psycho-emotioneel vlak
De etherische olie van mirre, met balsemachtig, aanhoudend, gekruid, zoetzuur aroma, openbaart een innemend aspect dat bekwaam is een verzwakt zenuwstelsel te versterken. Ze is geschikt voor zij die zich emotioneel en spiritueel leeg voelen en vooruit willen gaan.

Ons advies
Deze praktische voorstelling bespaart u de zuivere etherische olie, altijd zeer viskeus, te hanteren. U kan het gebruiken als olieparfum: haar geurigheid is nog zachter dan die van de zuivere etherische olie, wat haar niet verhinderd aanhoudend te zijn. Het gebruiken als een verzachtende balsem is eveneens een zeer praktisch middel om te genieten van haar diepe werking: ademhalingsbalsem, huidbalsem, tandvleesbalsem. En altijd met een voortreffelijke tolerantie. "Zachte" mirre, met haar goed gekozen naam...

Bioflore
FRCOMY15
Fysiologische impact
Bevordert de ontspanning
Evenwicht van de huid
Gewrichtscomfort
Matigt de inflammatoire intensiteit
Emotionele impact
Het hart opbeuren
Zich herstellen van een leegte binnenin
Zich herstellen van een shocktoestand
Aromatische identiteit
Karakter van de hars

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Write your review

Mirre - 7 % verdunning (bio 93 %)

Write your review