En Stock

Roos damascena 3 % verdund bio (Bulgarije)

€ 17,19
Tax included
ROOS DAMASCENA 3 % verdund In esthetische aromatherapie is het een voortreffelijk huidtonicum, adstringerend, antirimpel, anti-couperose en stimulerend middel voor de doffe en vermoeide huid. More info
Inhoud
Add to wishlist
Description

Rozenfamilie (Rosaceae)
Latijnse benaming: Rosa damascena 
Etherische olie verkregen door distillatie van bloemen
Product afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd door Certisys-BE1
Afkomst: Bulgarije
Verdunning (3 %) in plantaardige vierge olie en bio zonnebloemolie

Voorstelling
De etherische olie van roos bestaat uit een grote hoeveelheid monoterpenolen, citronellol en vooral geraniol- ze is rijk aan meer dan 200 bestanddelen waarvan het merendeel zich in zeer kleine hoeveelheden bevindt. 

Eigenschappen*
In esthetische aromatherapie is het een voortreffelijk huidtonicum, adstringerend, antirimpel, anti-couperose en stimulerend middel voor de doffe en vermoeide huid.

* De voorafgaande samenvatting is louter informatief: het vormt een synthese van eigenschappen die zijn omschreven in de erkende aromatherapeutische werken en/of die conform zijn met de eeuwenoude en populaire tradities. Het is in geen enkel geval medische informatie noch een indicatielijst. 

Psycho-emotioneel vlak
Het aroma dat vrijkomt is aanhoudend, bloemig, diep- de kwintessens van deze bloem. Deze etherische olie verzacht het zenuwstelsel, kalmeert de warrige en verhitte geest. Ze is geschikt voor emotionele shocks na intense, gelukkige of ongelukkige evenementen.
De roos is, samen met jasmijn, de meest voltooide illustratie van de bloemidentiteit. Ze zal een individu dat zich afsluit voor de buitenwereld, dat vertrouwen mist in zijn eigen middelen helpen om zijn eigen charisma te openbaren en volop te bestaan.

Ons advies
De roos damascena uit conventionele landbouw is overvloedig behandeld. Daar ze afkomstig is van een gereputeerde teelaarde, garandeert deze biologische kwaliteit u een volledig gezond product en een uitzonderlijke bioresonantie. De verdunning van 3 % kent aan deze bio roos een optimale reukimpact toe die u zal toestaan haar puur te gebruiken, zowel als schoonheidsproduct als vector van een intense psycho-emotionele werking.

9740 Items
Bioflore
FRRODABB15
2012-04-23
Welzijn
angoisse et anxiété
baisse de libido femme
confiance en soi
déprime et baisse de moral
hypersensibilité et émotivité
Fysiologische impact
Nerveuze harmonie
Emotionele impact
Zich herstellen van een shocktoestand
Beauté
imperfections
irritations
relâchement cutané
rides et ridules
rougeurs
Type de peau
peau fatiguée
peau grasse
peau mature
peau mixte
peau normale
peau sensible
peau terne
peau à tendance acnéique

Specific References

Reviews

No customer reviews for the moment.

Log in om een ​​reactie te plaatsen.

Write your review

Roos damascena 3 % verdund bio (Bulgarije)

ROOS DAMASCENA 3 % verdund

In esthetische aromatherapie is het een voortreffelijk huidtonicum, adstringerend, antirimpel, anti-couperose en stimulerend middel voor de doffe en vermoeide huid.

Write your review