• Bois de Siam
  • Bois de Siam
Bois de Siam

Etherische olie van Siamhout

Een essentiële olie met houtparfum die geest en lichaam stimuleert, om motivatie terug te vinden. Stimulerend voor de mannelijke geslachtsorganen. Meer weten
Inhoud
Deze versie van het product is momenteel niet in voorraad
Toevoegen aan verlanglijstje
Beschrijving

Fukienia is de botanische naam van een geslacht uit de cipresfamilie (Cupressaceae). Het geslacht telt slechts één nog recente soort: Fokienia hodginsii.

Etherische olie verkregen door distillatie van het hout.

Voorstelling

Deze altijd groene boom komt uit Vietnam of China. De distillatie van het hout geeft een essentiële of etherische olie waarin de sesquiterpenolen domineren.

Eigenschappen

De etherische olie van Siamhout is algemeen opwekkend en vooral seksueel stimulerend voor de man. Bijkomend voordeel: haar ontzwellende werking op de prostaat. In deze context kan ze gebruikt worden om langs weerskanten van de wervelkolom in te wrijven, onderaan de rug. Associaties zijn mogelijk, met gember bijvoorbeeld. 

Psycho-emotionele eigenschappen

Een verleidelijke mengelingen van fruit- en houtaroma's. Dit subtieler domein van de aromatherapie leert ons dat de personaliteit 'hout' streeft naar zelfcontrole en naar de omgeving zeer vastberaden handelt, met kracht van binnenuit, en overtuiging. De personaliteit 'fruit' leeft helemaal vanuit het nu. Als dit portret vol zekerheid u inspireert en als u dit wil proeven: enkele druppels van deze etherische olie in een verdamper (steen, ultrasonisch, ...) en klaar is kees. Houd rekening met een redelijk slijmerige samenstelling.

Onze mening

Hoewel haar aroma heel typerend en heel persoonlijk is, bezit deze essentiële olie een gelijkaardige energie aan die van Santal. Ze wordt soms "de Santal van de arme" genoemd. Onterecht, want ze wint aan bekendheid.

Bioflore
HEFOHO10
Welzijn
algemene tonus
verlies of daling van libido man

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Write your review

Etherische olie van Siamhout

Een essentiële olie met houtparfum die geest en lichaam stimuleert, om motivatie terug te vinden. Stimulerend voor de mannelijke geslachtsorganen.

Write your review