En Stock

Geurig Alant bio etherische olie

€ 24,90
Inclusief belasting
Volgens diverse bronnen is de etherische olie van bio Geurig Alant zowat de krachtigste slijmoplossende olie die er bestaat onder de etherische oliën. Meer weten
Inhoud
Toevoegen aan verlanglijstje
Beschrijving

Samengesteldbloemigen (Asteraceae)
Latijnse benaming: Inula graveolens 
Etherische olie verkregen door distillatie van de bloeiende plant
Product afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd door Certisys-BE1

Voorstelling
Elke samengesteldbloemige bezorgt ons een etherische olie met een sterke persoonlijkheid (kamille, helichrysum,…). Alant volgt deze regel. Haar etherische olie bestaat uit esters, monoterpenolen, sesquiterpenen, … Men vindt er eveneens zeer kleine hoeveelheden van lactonen, wat hun sterke en originele werking niet hindert. 

Eigenschappen*
De etherische olie van alant is antispasmodisch. Ze heeft een duidelijke werking op het autonome zenuwstelsel. Deze werking richt zich in het bijzonder tegen de disfunctie van het hartritme. Ze is anti-inflammatoir en antifungicide. Ze is ook - en vooral - een sterk slijmoplossend middel. Ze verzacht in geval van diverse ademhalingsaandoeningen wanneer deze laatste gepaard gaan met overvloedig slijm.

* De voorafgaande samenvatting is louter informatief: het vormt een synthese van eigenschappen die zijn omschreven in de erkende aromatherapeutische werken en/of die conform zijn met de eeuwenoude en populaire tradities. Het is in geen enkel geval medische informatie noch een indicatielijst. 

Psycho-emotioneel vlak
Deze etherische olie van alant verzacht de zenuwstoornissen van een persoon die niet echt zelfverzekerd is en die regelmatig hervalt in compulsieve gedragen. Tijdens deze momenten van mentale zwakheid, mobiliseert ze het denkvermogen, zo diep in zichzelf verborgen.

Ons advies
Moeilijk alleen te gebruiken zonder voldoende opleiding, goede lezing en raad aangeraden. Het best is, in het dagelijkse leven, het te verenigen, en altijd in kleine hoeveelheden.

9823 Items
Bioflore
HEINGRB5
2004-11-16
Bio gecertificeerd
Ja
Welzijn
ademhaling
winteraandoeningen
Fysiologische impact
Ademhalingscomfort
Hulp om de immuniteit te moduleren
Hulp om het slijm af te scheiden
Nerveuze harmonie
Emotionele impact
Zich bevrijden van afhankelijkheden, nefaste gewoontes
Zich bevrijden van rancunes, misnoegens en eindeloze herhalingen
Aromatische identiteit
Karakter van het gras

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Write your review

Geurig Alant bio etherische olie

Volgens diverse bronnen is de etherische olie van bio Geurig Alant zowat de krachtigste slijmoplossende olie die er bestaat onder de etherische oliën.

Write your review