En Stock

Jasmijn, absolute essentie

€ 17,20
Inclusief belasting
Deze essentie is een voortreffelijke emotionele regulator, in staat gevoelens van vertrouwen, optimisme en warmte op te wekken.  Meer weten
Inhoud
Toevoegen aan verlanglijstje
Beschrijving

Olijffamilie (Oleaceae)
Latijnse benaming: Jasminum grandiflorum
Absolute essentie geëxtraheerd uit de bloem met behulp van vluchtige oplosmiddelen

Voorstelling
Eén van de zeldzame absolute essenties die wordt gebruikt in aromatherapie. Jasmijn, afkomstig van Perzië en Kasjmir, wordt in Indië "de koning van de nacht" genoemd, want haar geur wordt verspreid van zodra de zon onder gaat. De essentie van jasmijn bestaat hoofdzakelijk uit esters en monoterpenolen. Deze absolute essentie werd niet verkregen met de hulp van benzeen maar met zachte alcohol.

Psycho-emotioneel vlak
Het aroma van jasmijn is intens bloemig, aanhoudend, warm en doet ons denken aan thee. Het is vanzelfsprekend dat de jasmijn al haar belangstelling via het reukzintuig openbaart. Deze essentie is een voortreffelijke emotionele regulator, in staat gevoelens van vertrouwen, optimisme en warmte op te wekken. Stress en droefheid staan hun plaats af aan de capaciteit om zich te openen aan anderen. Jasmijn is een uitstekende bloemenidentiteit. De glans van de huid is het zichtbare bewijs ervan. De jasmijn, opgenomen in kleine hoeveelheden (1 à 3 %) in een crème of een plantaardige olie, is ook een actief ingrediënt van een holistische cosmetica dat in staat is lokaal te handelen en vooral - in resonantie met ons hele wezen.

Ons advies
De geurnuances zijn talrijk naargelang de productie regio. Deze Marokkaanse afkomst vindt algemene bijval. 

9971 Items
Bioflore
ABJAOF1
2004-11-16
Welzijn
neerslachtigheid en moedeloosheid
stress
zelfvertrouwen
Schoonheid
huidverslapping
oneffenheden
Huidtype
doffe huid
gemengde huid
huid met neiging tot acne
normale huid
rijpe huid
vermoeide huid
vette huid

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Write your review

Jasmijn, absolute essentie

Deze essentie is een voortreffelijke emotionele regulator, in staat gevoelens van vertrouwen, optimisme en warmte op te wekken. 

Write your review