• B-corp
    • Slow cosmétique

    Cadeausets

    Cadeauverpakking doos

    Versierd met botanische illustraties kun je in deze FSC-gecertificeerde, ecologisch kartonnen geschenkdoos Bioflore schatten naar keuze verpakken. We hadden het de "Vrijheid"-doos kunnen noemen omdat je ermee kunt doen... wat je wilt! Je kunt er hydrolaten, plantaardige oliën, maskers van plantenpoeder, essentiële oliën, balsems in stoppen... alles is mogelijk. En je hoeft geen origami-expert te zijn, het vouwt heel gemakkelijk op!

    Dit doosje is perfect om je cadeautjes mooi in te verpakken en je geliefden kennis te laten maken met natuurlijke huidverzorging.

    Meer lezen

    € 1,99Inclusief belasting

    Op voorraad

    Met deze geschenkdoos van FSC-gecertificeerd ecologisch karton kun je Bioflore verzorgingsproducten op plantaardige basis geven. Het is gemakkelijk op te vouwen en je kunt er hydrolaten, plantenoliën, essentiële oliën, balsems, enz. in stoppen.

    In een mooie saliekleur is hij versierd met plantenillustraties: rozemarijn, rozenbottel, kamille, balsemspar... (We konden het niet laten!)

    Het is ook versierd met onze favoriete Bioflore mantra "Enrobe yourself with plants", een echt levensprogramma volgens ons 😉

    Afmetingen: 20 x 12 x 8 cm

    Vouw de doos langs de lijnen en sluit hem gewoon nadat je de cadeaus erin hebt gedaan die je wilt geven.

    Slow cosmétique
    Ja

    Referentie
    COFFRET