• Bio
  • Slow cosmétique

  Huiles végétales

  Zoete Amandel bio vierge plantaardige olie

  De plantaardige bio zoete amandelolie is ideaal om de gevoelige en geïrriteerde huid te verzachten. Met haar zachtheid kalmeert ze jeuk en irritaties. Ze voedt, verzorgt en voorkomt deshydratatie en is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Amandelolie wordt ook aangeraden bij verzorging van de allerkleinsten, in massageolie of andere verzorging.

  Meer lezen

  € 8,96

  En Stock

  Prunus amygdalus   

  De zoete amandelolie is geschikt voor de gevoelige opperhuid en de babyhuid. Ze verzacht de huid en ze beschermt haar tegen jeuk, irritaties, kloven, ...  Als support voor de etherische oliën, gebruiken we het eerder om huidproblemen, alleen of in combinatie, op te lossen. Plantaardige olie van de eerste koude persing, afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd door Certisys-Be. 

  Ons advies
  De geraffineerde zoete amandelolie blijft een pertinente keuze en een goede prijs/kwaliteit verhouding voor oliemassages.
  Deze plantaardige bio olie van de eerste persing brengt alle nodige kwaliteiten samen in één olie voor de behandeling van de gevoelige en gemakkelijk geïrriteerde huid, en natuurlijk ook de babyhuid en de huid van jonge kinderen.  

  Huidtype
  droge huid
  gemengde huid
  gevoelige huid
  normale huid
  rijpe huid
  Gezicht
  droogheid
  gevoeligheden
  Haar
  schilfers bestrijden
  voeden en sublimeren
  Lichaam
  droogheid
  irritaties
  striemen
  Bio
  Oui
  Slow cosmétique
  Ja

  Referentie
  HVPRAMB100

  Om te bereiken , vereist het ook

  Lees het recept

  Commentaar

  0 Reviews

  U spreekt het beste over onze producten!