• Bio

  Huiles végétales

  Argan bio vierge plantaardige olie

  1 Reviews

  Een opmerkelijke anti-verouderingsolie! Rijk aan antioxidanten en vitamines, revitaliseert ze de huid, bestrijdt haar uitdroging en vermindert rimpels, voedt en verzacht de droge huid. Het ook een wondermiddeltje om het haar te voeden, versterken en te doen glanzen.

  Meer lezen

  € 11,04

  En Stock

  Argania Spinosa 

  Plantaardige olie van de eerste koude persing, afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd door Certisys-Be.

  Deze plantaardige bio-olie is vierge en niet-geroosterd: ze is dus perfect geschikt voor elk type gebruik, cosmetica inbegrepen.   Arganolie  – Argania spinosa – heeft dezelfde indicaties als de muskusroos. Ze is rijk aan vitamine E en linolzuur, daaruit volgt dat ze goed de werking van de plantaardige olie van wilde roos aanvult door haar eigen antioxiderende kwaliteiten in te brengen. Het is een opmerkelijke anti-verouderingsolie. Ze revitaliseert de huid, bestrijdt haar uitdroging en vermindert de rimpels. Ze herstructureert de lijdende huid. Kan zowel inwendig als uitwendig gebruikt worden.

  Studies die zijn uitgevoerd in Marokko wijzen aan dat arganolie doeltreffend evenwicht brengt tussen de verschillende cholesterolgehaltes. Haar antioxiderend vermogen speelt daar zeker een rol in.  Huidtype
  droge huid
  gevoelige huid
  rijpe huid
  Gezicht
  droogheid
  rimpels en kraaienpootjes
  stevigheidsverlies
  Haar
  schilfers bestrijden
  voeden en sublimeren
  Lichaam
  droogheid
  Bio
  Oui

  Referentie
  HVARSPB100

  Om te bereiken Handcrème met aloë vera, vereist het ook

  Lees het recept

  Commentaar

  1 Reviews

  U spreekt het beste over onze producten!