• -10%
  • Bio

Huiles végétales

Sesam bio plantaardige olie - DLUO 03/2022

1 Reviews

Plantaardige sesamolie is gekend voor talrijke kwaliteiten, typerend voor Indië en ayurvedische verzorging van het gelaat, het haar of het lichaam. Een van de beste prijs-kwaliteitsverhoudingen onder de plantaardige oliën.

Meer lezen

€ 4,16

€ 4,62

Niet op voorraad


Sesamum indicum

Product afkomstig uit de biologische landsbouw, controle BE-BIO-01

De plantaardige bio Sesamolie is typerend voor Indië en de ayurvedische verzorging. Aangezien ze rijk is aan vitamine E heeft ze een uitstekende antioxiderende werking.

Bij uitwendig gebruik is ze zeer doordringend, ze herstelt en versoepelt de opperhuid. In de Ayurveda omschrijft men haar als verwarmend, omhullend, kalmerend voor de geest.

Laat ons zeggen dat het een uitstekende basis is om de effecten van etherische oliën te vermenigvuldigen, op het domein van stress en vermoeidheid.

Ze is sowieso erg gewaardeerd als basis voor massageolie, net zoals zoete amandelolie of zonnebloemolie. Ze is matig viskeus, zeer doordringend, versoepelt en regenereert de huid, beschermt haar tegen UV-stralen. Rekening houdend met haar verdiensten op dit domein, zal u zeker aangenaam verrast zijn door de goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Deze plantaardige olie werd verkregen door koude persing.Huidtype
droge huid
gevoelige huid
normale huid
rijpe huid
Gezicht
droogheid
rimpels en kraaienpootjes
stevigheidsverlies
Lichaam
droogheid
irritaties
Bio
Oui

Referentie
HVSEINB100

Commentaar

1 Reviews

U spreekt het beste over onze producten!