• Bio

  Koffertjes

  Kerstkoffertje met bio etherische oliën

  Wij hebben gekozen voor deze drie etherische oliën daar ze ons doen denken aan Kerst. Herontdek en deel hun heilzame werkingen!

  Meer lezen

  € 9,92

  Op voorraad

  Etherische olie van zoete sinaasappel: lichtheid, vrolijkheid, onbezorgdheid van de kinderjaren. Men gebruikt het in atmosferische verdamping maar men kan het ook gebruiken om desserten te aromatiseren. Ze is rustgevend maar ook goed voor de spijsvertering.

  Etherische olie van kruidnagel: haar warm en gekruid aroma met rondingen roept herinneringen op van oude alcoholen. Ze bevrijdt de nodige vitale kracht bij elk nieuw project. Het nieuwe jaar komt eraan, grote besluiten hebben soms een duwtje in de rugnodig. Wordt gebruikt in een bescheiden verdamping of goed verdund (1 tot 3 %) in een plantaardige olie om er een tonisch massage olie van te maken.

  Etherische olie van balsemspar: Het gevoel van openheid en de beschikbaarheid tot de mentale afleiding dat ze veroorzaakt krijgen de kleur van een kinderlijke lach die is verankerd in het heden en zonder vrees voor de toekomst. Het is niet voor niets dat men de Kerstboom wordt! Een klassieker voor de verdamping.

  Deze drie EO kunnen ook gecombineerd worden bij een verdamping. Gebruik eenzelfde hoeveelheid van de zoete sinaasappel en de spar. Voeg daarbij nauwelijks enkele druppels kruidnagel om het geheel een beetje te kruiden. www.bioflore.be

  Bio
  Ja

  Referentie
  Aromanoel

  Commentaar

  0 Reviews

  U spreekt het beste over onze producten!