• Slow cosmétique

  Koffertjes

  Slow gelaatsritueel

  Het onmisbare duo natuurlijke producten om een mooie huid te krijgen met een minimum aan ingrediënten. In dit mooie stoffen tasje zit een bio jojobaolie van 100 ml en een bio aloë vera gel van 100 ml, 2 heel polyvalente ingrediënten om dagelijks voor uw gelaat te zorgen, geschikt voor elk huidtype.

  Meer lezen

  € 18,02

  Op voorraad

  Dit tasje bevat:

  Plantaardige bio jojobaolie – 100 ml
  Hydrateert, versoepelt, voedt en brengt evenwicht voor elk huidtype, zonder een een vettig laagje achter te laten. Deze olie is zacht, niet-comedogeen, beschermend voor de huid en voorkomt huidverslapping.
  Gebruik: op het gezicht, als dag- en/of nachtcrème, op het lichaam en als haarolie.
  Tip: wij houden ook van jojobaolie als natuurlijke make-up remover. Masseer uw gezicht met een weinig olie door rondjes te maken en zachtjes de onzuiverheden te verwijderen. Spoel dan met warm water voor u uw gezicht wast. Een ‘dubbele wasbeurt’; een efficiënt slow ritueel voor een mooie huid!

  Bio aloë vera gel – 100 ml
  In deze gel zitten een aantal uitzonderlijke basisbestanddelen voor de huid: oligo-elementen, mineralen (zink, magnesium, koper, manganese …), vitamines … . De gel is rijk aan aloëverose, helpt de ontstekingen van de huid te verminderen en de heling te bevorderen.
  Gebruik: op het gezicht, als dagcrème of als serum, op het haar als natuurlijke gel of om de punten te hydrateren, in al onze recepten voor zelfgemaakte maskers, om de allerkleinsten te verzorgen, als after-shave of na het ontharen.
  Tip: om een hydraterende minuutcrème te maken mengt u een beetje aloë vera gel in uw handpalm met evenveel jojobaolie!

  Een reinigingsdoekje in bio katoen
  Dit doekje vervangt de klassieke wattenschijfjes voor eenmalig gebruik en vermindert zo ons afval. Machine wasbaar op 40 of 60° met een ecologisch wasmiddel bij voorkeur!

  Slow cosmétique
  Ja

  Referentie
  KITROUTINE

  Commentaar

  0 Reviews

  U spreekt het beste over onze producten!