BRADERIE ANTI-GASPI - 30% sur une sélection à découvrir ICI !
  • Slow cosmétique

  Koffertjes

  Ritueel gezichtsmassage

  1 Reviews

  Een kostbaar duo voor een energetische gezichtsmassage dat onze balsemvloeistof combineert met een massagesteen. Een cadeau om (zich) te schenken om de huid glad te maken en tekenen van vermoeidheid weg te strijken.

  Meer lezen

  Ritueel gezichtsmassage

  Een kostbaar duo voor een energetische gezichtsmassage!

  Dit pakket bevat:

  Een herstellende bio balsemvloeistof

  Deze vloeistof is een synergie van revitaliserende en antioxiderende essentiële en plantaardige oliën en verlicht de teint, voedt en tonifieert de opperhuid, vermindert rimpels en voorkomt het ontstaan ervan.

  Het kan gebruikt worden: op het hele gezicht en de hals na de reiniging, als een dag- en nachtverzorging, alleen of toegepast als massage met uw schoonheidssteen.

  Een massagepotlood in schoonheidssteen

  Ideaal om herstellende en kalmerende gezichtsmassages te doen en de werking van uw dagelijkse olie te versterken. Elke schoonheidssteen, uit ethische bron, heeft zijn voordelen voor de huid.

  Gezichtsmassage: Deze stenen stylus kan worden aangebracht door te rollen of zachtjes te drukken op de acupressuurpunten op het gezicht. Gebruik bewegingen van het midden van het gezicht naar buiten toe om de lymfedrainage te bevorderen. Uw steen kan zachtjes worden gewassen met water en zeep.

  Slow cosmétique
  Ja

  Referentie
  KITGHASHA