• Eco

  Macérâts huileux

  Calendula bio oliemaceraat

  Met haar herstellende en beschermende werking is het oliemaceraat van bio Calendula de plantaardige olie voor de reactieve en gevoelige huid, vatbaar voor rode vlekken.

  Meer lezen

  € 8,22

  En Stock

  Calendula officinalis

  INCI : Olea europaea fruit oil, Calendula officinalis flower extract, helianthus annuus seed oil, rosmarinus officinalis leaf extract.

  Deze calendula maceraat - goudsbloem als traditionele Nederlandse benaming -, waarvan de beschermende, anti-inflammatoire en antioxiderende krachten zeer bekend zijn, heeft een heilzame werking voor de huid. De goudsbloem is geschikt voor de gevoelige en allergische huiden die lijden. Bij een traditioneel gebruik gebruikt men het om de kwetsbare huid van baby's te verzachten. Het is interessant het te gebruiken als vulstof voor de etherische oliën die over analoge krachten beschikken.  

  Ons advies
  Nog een Asteraceae met opmerkelijke krachten. De etherische oliën verkregen uit verschillende planten van deze botanische familie drukken altijd een bijzondere curatieve energie uit: rooms kamille, echte kamille, helichrysum, ... 

  Uitwendig gebruik.

  Welzijn
  zonnebrand
  Huidtype
  droge huid
  gevoelige huid
  normale huid
  Gezicht
  droogheid
  gevoeligheden
  Lichaam
  droogheid
  irritaties
  striemen
  Eco
  Oui

  Referentie
  MHCAOFB100

  Om te bereiken Ontspanningsolie met lavendel, vereist het ook

  Lees het recept

  Commentaar

  0 Reviews

  U spreekt het beste over onze producten!